Παρθένος 2012 Προβλέψεις (Αύγουστος 23 - Σεπτέμβριος 22)
Οι ιδιαίτερα ευφυείς Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ τις 23ης Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου είναι ισχυροί και πάντα απαιτητικοί , πολυμαθείς και εκλεπτυσμένοι και είναι ευγενείς χαρακτήρες, με ακλόνητες αξίες και μια δημιουργική και ευρηματική προσωπικότητα.

Αγάπη και σχέσεις: Παρθένος 2012 Προβλέψεις

Οι Παρθένοι θα πρέπει να θυμούνται να μην είναι υπερβολικά καχύποπτοι με τους άλλους το 2012. Θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για ενδείξεις ζήλιας στο σπίτι που μπορεί να έχει σχέση με την εργασία ή με χρήματα. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να βεβαιωθούν ότι σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει θα πρέπει να δώσουν γρήγορη λύση.

Εργασία και Οικονομικά: Παρθένος 2012 Προβλέψεις

Οι Παρθένοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για αλλαγές στο μέτωπο της εργασίας, οι οποίες όμως μπορεί να αυξήσουν την πίεση στο χώρο της εργασίας τους . Οι πιθανότητες της προόδου στο χώρο εργασίας είναι ελάχιστες κατά το πρώτο εξάμηνο . Οι Παρθένοι μας θα πρέπει να βασίζονται στην σοφία τους και να αποφύγουν τη λήψη βιαστικών αποφάσεων, χωρίς να σκεφτούν πρώτα όλες τις πιθανές εκβάσεις των σχεδίων και των κινήσεων τους.

Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι ίσως οι καλύτεροι μήνες για τα οικονομικά τους σχέδια , και για περισσότερα έσοδα.

Υγεία: Παρθένος 2012 Προβλέψεις

Οι περισσότεροι Παρθένοι θα απολαύσουν μια ήσυχη χρονιά με σχετικά καλή υγεία, ιδιαίτερα μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Μετά τον Ιούλιο ίσως έρθει η ώρα για κάποια πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με το κυκλοφορικό ή με θέματα ψυχικής υγείας.
Θα πρέπει να κάνουν προσπάθειες για να κρατήσουν το άγχος μακριά και ίσως κάποια γυναικολογικά προβλήματα να εμφανιστούν κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι η ψυχική χαλάρωση είναι εξίσου σημαντική με την ξεκούραση του σώματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου