Ζυγός 2012 Προβλέψεις (Σεπτέμβριος 23 - Οκτώβριος 23)
Ευφυείς, ευγενείς και διαθέτοντας μια λεπτή αίσθηση ανωτερότητας, γοητευτικοί και χαλαροί οι ζυγοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ τις 23 Σεπτεμβρίου και 23ης Οκτωβρίου φημίζονται για τη μεγάλη αίσθηση της ευγένειας και την ικανότητα να τα καταφέρνουν ακόμη και στις πιο χαοτικές καταστάσεις.

Από όλα τα ζώδια το 2012 οι Ζυγοί φαίνεται ότι θα έχουν την καλλίτερη χρόνια με καλή τύχη και γεμάτες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αγάπη και σχέσεις: Ζυγός 2012 Προβλέψεις
Χάρη σε μια συνεχώς αυξανόμενη έλλειψη επικοινωνίας στον προσωπικό τους χώρο, το πρώτο τρίμηνο του 2012 μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο για τους Ζυγούς. Για να αποφευχθεί κάθε αποτυχία ή ψυχρότητα σε σχέσεις συζυγικές ή άλλες ο Ζυγός πρέπει να αξιοποιήσει τη έμφυτη του αίσθηση της σοφίας για την επίτευξη της αρμονίας σε αυτές τις σχέσεις. Οι ικανότητα τους να βλέπουν και τις δύο πλευρές τους νομίσματος θα τους επιτρέψουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες είτε σε προσωπικό ή σε κοινωνικό επίπεδο.

Εργασία και Οικονομικά: Ζυγός 2012 Προβλέψεις
Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση που οι ζυγοί δείχνουν σε οτιδήποτε κάνουν είναι αλάνθαστες και είναι δύσκολο κανείς να τους ανταγωνιστεί. Τόσο οι φίλοι όσο και οι συνεργάτες θα συνεχίσουν να εκτιμούν τις μεγάλες προσπάθειες των ζυγών και το 2012 , όπως και στο παρελθόν. Παρά το μεγάλο θαυμασμό που μπορεί να αποσπάσουν όμως μπορεί να υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις ή αποτυχίες στο μέτωπο της εργασίας.

Θα πρέπει να μειώσουν τις δαπάνες καθόλη την διάρκεια του έτους και να αποταμιεύσουν για μια βροχερή ημέρα, αν και μια αύξηση στο μισθό τους ή κάποια επαγγελματική εξέλιξη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο για τους ζυγούς το 2012. Επίσης μία οικονομική επιτυχία ή κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να έρθει στο διάβα των ζυγών κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Υγεία: Ζυγός 2012 Προβλέψεις
Ευνοϊκό για την υγεία των Ζυγών το 2012, εκτός από μια μικρή ίσως ασθένεια κατά τους τελευταίους μήνες του έτους που είναι πιθανό να φύγει όσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε. Ας απολαύσουν οι ζυγοί μας όλα τα μικρά και ομόρφα πράγματα στη ζωή τους και να χαλαρώσουν και να θυμηθούν τι είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για αυτούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου