Τοξότης 2012 Προβλέψεις (22 Νοέμβριου - 21 Δεκεμβρίου)
Οι Τοξότες γεννήθηκαν μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου και είναι γνωστοί για την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια τους, κρατώντας το λόγο τους, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Κατά το 2012, οι πιο τυχεροί Τοξότες θα πρέπει να περιμένουν μια συναρπαστική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη για αυτό το ενεργητικό και παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς.

Αγάπη και σχέσεις: Τοξότης 2012 Προβλέψεις
Οι γεμάτοι περιέργεια Τοξότες αρέσκονται να εξερευνούν και να πειραματίζονται με νέα πράγματα και ιδέες, και γνωρίζουν αρκετά καλά μια ευρεία ποικιλία από πολλά συναρπαστικά πράγματα. Οι σχέσεις με τα παιδιά τους θα ανθίσουν μέσα στο 2012, ιδίως σε κοινωνικά περιβάλλοντα.

Απογοητεύσεις ή φόβοι δεν φαίνεται να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στους αισιόδοξους Τοξότες που έχουν μια μεγάλη ικανότητα να βλεπουν τα πράγματα καλύτερα σε κάθε περίσταση.

Θα πρέπει βέβαια να είναι προσεκτικοί όταν πρόκειται για προβληματικές σχέσεις και να δείξουν σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να διορθώσουν όποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις τους, ρομαντικές ή φιλικές, οικογενειακές. Επίσης καλό είναι να ζητήσουν συμβουλές απο μεγαλύτερους και πιο έμπειρους , που μπορουν να προσφέρουν την σοφία τους.

Εργασία και Οικονομικά: Τοξότης 2012 Προβλέψεις
Με μια ισχυρή αίσθηση της αξιοπιστίας, οι τοξότες έχουν θαυμασμό και σεβασμό στο χώρο εργασίας. Στο 2012 αυτή η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός τους δίνει την αναγνώριση και τους φέρνει επιτέλους στο προσκήνιο. Το πρώτο τρίμηνο του 2012 βλέπουν την μεγαλύτερη επιτυχία όσον αφορά την καριέρα τους και με το δεύτερο τρίμηνο στα οικονομικά τους, που αντανακλούν τις μέχρι τώρα προσπάθειες τους.

Ένα πιθανό νέο επιχειρηματικό εγχείρημα μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για τους τοξότες που θα περάσουν το τελευταίο εξάμηνο του έτους εργαζόμενοι σκληρά για να διατήρήσουν όλα όσα επετεύχθηκαν νωρίτερα στο 2012. Για τους Τοξότες που ασχολούνται με τους υπολογιστές ή την τεχνολογία, η συνέχης προσπάθεια στην απόκτηση γνώσεων θα βοήθησει ιδιαίτερα στο μέλλον.

Υγεία: Τοξότης 2012 Προβλέψεις
Σε γενικές γραμμές οι τοξότες έχουν συνήθως άριστη υγεία, αν και το 2012 πιθανά προβλήματα με το νευρικό σύστημα ή προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του έτους. Οι Τοξότες έχουν δώσει βάση στην καλύτερη φυσική τους κατάσταση θα είναι τελικά σε θέση να πετύχουν τον στόχο τους, με δύναμη θέληση και αφοσίωση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου