Αιγόκερως 2012 Προβλέψεις (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Οι ώριμοι και ευφυείς Αιγόκεροι, μπορούν να υπερηφανεύονται για την μεγάλη τους ψυχική σταθερότητα και πολλές άλλες θαυμαστές ιδιότητες τους. Οι Αιγόκεροι, τα αξιοθαύμαστα άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ των 22 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου, είναι πρακτικοί με προοδευτική σκέψη, και αυτοπεποίθηση.

Αυτό το φιλόδοξο ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο θα αντιμετωπίσει αρκετές εκπλήξεις μέσα στο 2012, μαζί και την αναμενόμενη την επιτυχία που τους αξίζει.

Αγάπη και σχέσεις: Αιγόκερως 2012 Προβλέψεις
Η ικανοποίηση και η αγάπη είναι άφθονη στο σπίτι των Αιγόκερων, χάρη στις πλανητικές θέσεις φέτος που επηρεάζουν θετικά τους Αιγόκερους. Οι Αιγόκεροι θα έχουν ηρεμία στο μεγαλύτερο μέρος του 2012 γιατί η ήδη ικανοποιητική κοινωνική ζωή τους παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο. Οι συναναστροφές με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό στους Αιγόκερους.

Εργασία και Οικονομικά: Αιγόκερως 2012 Προβλέψεις
Οι Αιγόκεροι είναι ικανοί και υπερέχουν σε ότι διαλέξουν να κάνουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους , εργατικοί και απαιτητικοί θα δουν το 2012 ως εφαλτήριο για τη μελλοντική τους επιτυχία. Χρειάζεται προσοχή στα project που έμειναν ημιτελή στο 2011, ενώ βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι θα αποδώσουν καρπούς κατα την διάρκεια του 2012.

Χρειάζεται προσοχή για πιθανές ανατροπές στο χώρο εργασίας που προκαλούνται από τους ανωτέρους και τους μη συνεργάσιμους ή ζηλιάρηδες συναδέλφους.

Υγεία: Αιγόκερως 2012 Προβλέψεις
Τους πρώτους εννέα μήνες το 2012 να αποδειχθεί ήρεμο για τους περισσότερους Αιγόκερους και χωρίς προβλήματα σε θέματα υγείας, αλλά το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσε να φέρει μαζί του μερικές μικρές ασθένειες που σχετίζονται με το στήθος ή το πεπτικό σύστημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου