Λέων 2012 Προβλέψεις (Ιούλιος 23 - Αύγουστος 22)
Οι λέοντες είναι τα απίστευτα δυναμικά άτομα που γεννήθηκαν μεταξύ της 23 Ιουλίου και της 22 Αυγούστου και εκπροσωπούνται στο ζωδιακό κύκλο από το μεγαλοπρεπές λιοντάρι, είναι συνήθως ελκυστικοί, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, και έχουν μια σειρά άλλων θετικών χαρακτηριστικών. Είναι πολύ δημιουργικά άτομα και συχνά έχουν επιβλητική παρουσία που σε συνδυασμό με την φιλοδοξία και τον ανοιχτό χαρακτήρα τους, συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσουν τον θαυμασμό πολλών.

Το 2012 τους φέρνει μερικές ελπιδοφόρες ειδήσεις αλλά και μερικά εμπόδια στον δρόμο τους. Όμως, τα ισχυρά λιοντάρια θα είναι έτοιμα και σε θέση μάχης ενάντια στις αντιξοότητες του τρέχοντος έτους χάρη στην γενναιότητα τους και τις τρομερές ικανότητες τους.

Αγάπη και σχέσεις: Λέων 2012 Προβλέψεις
Προβλήματα που σχετίζονται με το γάμο ή τις προσωπικές σχέσεις θα είναι μέρος των προκλήσεων που ο Λέων θα πρέπει να αντιμετωπίσει το 2012. Μια γενική έλλειψη κατανόησης που είναι γνώρισμα των Λεόντων μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές δυσκολίες, και κυρίως προς το τέλος του έτους.

Ωστόσο, οι περισσότεροι Λέοντες θα είναι σε θέση να φέρουν την ευτυχία τις σχέσεις τους κοντά στο τέλος του έτους, Ο Δεκέμβριος θα φέρει ευκαιρίες για επίλυση των προβλημάτων, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι λέοντες θα αντιμετωπίσουν με την συνηθισμένη πειθαρχημένη προσέγγιση τους όλα τα προβλήματα. Με ηρεμία και ψυχραιμία στον χειρισμό ακόμη και των πιο λεπτών καταστάσεων τελικά θα έρθει η σταθερότητα και η αρμονία μέσα τους αλλά και στην σχέση τους.

Εργασία και Οικονομικά: Λέων Ζώδια 2012 προβλέψεις
Οι λέοντες έχουν την ικανότητα να πετυχαίνουν σε όλους τους στόχους και τις επιλογές στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους και χειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους και το 2012 τα πράγματα θα είναι τα ίδια. Οι σχέσεις με τους συμμαθητές και τους ανωτέρους είναι ευνοϊκές κατά την διάρκεια του 2012. Όσο για τους λέοντες με τη δική τους επιχείρηση, η αρχή του έτους μπορεί να είναι αρκετά καλή για τις δουλειές τους, ενώ για τους υπόλοιπους ίσως υπάρξουν μισθολογικές αυξήσεις και προαγωγές κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2012.

Υγεία: Λέων 2012 Προβλέψεις
Κάποιες μικρές ασθένειες μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους λέοντες σε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 2012, αλλά δεν θα υπάρξει λόγος για ανησυχία για τους περισσότερους τουλάχιστον. Θα πρέπει να είναι προσεχτικοί για ασθένειες που σχετίζονται με την πέψη ή το κυκλοφορικό, μαζί με πιθανά προβλήματα υπερκόπωσης.

Θα πρέπει να κάνουν μια συνειδητή προσπάθεια για κατεβάσουν τους ρυθμούς σας και να θυμηθούν ότι η φροντίδα του νου και το σώματος μας είναι το θεμέλιο για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου