Καρκίνος 2012 προβλέψεις (22 Ιούνιος - 22 Ιούλιος)
Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την αγάπη, τη φροντίδα και την αφοσίωση στους αγαπημένους τους. Κατέχουν με μια ενθουσιώδη δυναμική που φαίνεται να τους περιβάλλει, παρά τον κλειστό τους χαρακτήρα. Γεννημένοι μεταξύ 22 Ιουνίου και 22 Ιουλίου, μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικοί κατά καιρούς, γεμάτοι νοσταλγία και επιτρέπουν στην ευαισθησία σε ορισμένες περιπτώσεις να τους παρασύρει.

Η δημιουργικότητα τους θα είναι στο μάξιμουμ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 και οι ίδιοι να είναι ακόμη πιο καινοτόμοι και ενεργητικοί από ότι συνήθως. Ωστόσο, λόγω της συνδυασμένης και συνεχή επίδρασης της Αφροδίτης και του Άρη,θα πρέπει να είναι να είναι προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέψουν αυτή την ενέργεια να μετατραπεί σε υπερδραστηριότητα, η οποία αναπόφευκτα οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες.

Αγάπη και Σχέσεις: Καρκίνος 2012 Προβλέψεις
Οι Καρκίνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν φίλους, και να είναι αφιερωμένοι σε εκείνους που κατέχουν μέρος κοντινό στις καρδιές τους. Δεν έχουν όμως ανοσία στα οικογενειακά προβλήματα μερικές φορές και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Ωστόσο, οποιαδήποτε προβλήματα θα ξεπεραστούν μετά τον Οκτώβριο και η αρμονία θα αποκατασταθεί.

Οι αδέσμευτοι καρκίνοι θα μάλλον πιθανότητα για μία όμορφη γνωριμία κατά τα μέσα του έτους, και μεγάλη πιθανότητα να βρουν την αδελφή ψυχή τους. Η γνωριμία αυτή μπορεί να καταλήξει σε γάμο στο όχι μακρινό μέλλον.

Εργασία και Οικονομικα: Καρκίνος Ζώδια 2012
Το πρώτο τρίμηνο του 2012 θα κυλήσει ήρεμα. Οι καρκίνοι μας θα πρέπει να προσέξουν και να αποφύγουν τυχόν συγκρούσεις με ανωτέρους μετά τα μέσα του έτους και να βασιστούν στις εσωτερικές δυνάμεις και την αποφασιστικότητά τους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια στο μέτωπο εργασίας κατά τα τέλη του 2012 .

Θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα του έτους, ή αργότερα για να κάνουν οποιοδήποτε είδος επένδυσης και να είναι προσεχτικοί στις επιπολαιότητες τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Υγεία: Καρκίνος 2012 Ζώδια
Στα θέματα της υγείας και της σωματικής ευεξίας, οι καρκίνοι θα απολαύσουν ένα σχετικά αδιατάρακτο 2012. Με εξαίρεση κάποιες μικρές ενοχλήσεις σχετικές με την πέψη ή παρόμοια προβλήματα στο στομάχι που μπορεί να συμβούν από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ο καρκίνος δεν θα πρέπει να ανησυχεί σε ότι αφορά την καλή υγεία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου