Δίδυμοι 2012 προβλέψεις (Μάιος 21-Ιούνιος 21)
Οι Δίδυμοι είναι καινοτόμα και δημιουργικά άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 Μαΐου και 21 Ιουνίου διαθέτουν ένα ιδιαίτερα πνευματικό μυαλό μαζί με μια ευχάριστη συμπεριφορά και μια έμφυτη γοητεία που τους καθιστά δημοφιλής.
Οι Δίδυμοι πρέπει να προσβλέπουν σε ένα έτος επιτυχίας το 2012 και με μια σπάνια ευκαιρία να ανακτηθούν μερικές από τις απώλειες του παρελθόντος, οικονομικές ή άλλες που προέκυψαν κατά το προηγούμενο έτος.

Αγάπη και Σχέσεις: Δίδυμοι Ζώδια 2012 προβλέψεις

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τις ακραία αξιοπιστία τους και την ικανότητά τους να φέρουν βγάζουν το καλύτερο από τους άλλους, γεγονός που καθιστά μάλλον εύκολο για αυτούς να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν σχέσεις. Ωστόσο αυτή την χρονιά , τα δίδυμακια θα θέλουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους όσο αναφορά την ζήλια τους και τις υποψίες τους αν θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αρμονικές προσωπικές σχέσεις.

Εργασία και Οικονομικά: Δίδυμοι Ζώδια 2012 προβλέψεις

Η αρχή του έτους μπορεί να επιφέρει κάποια σύγκρουση στο χώρο εργασίας και κάποια προβλήματα όσο αναφορά τα έσοδα κατά το πρώτο τρίμηνο. Δεν θα πρέπει να περιμένουν αύξηση μισθών ή προαγωγή τώρα, θα πρέπει να συγκεντρώσουν την ενέργειά σας προς άλλες δημιουργικές προσπάθειες που μπορεί να αποδειχθούν μάλλον προσοδοφόρες.

Από το Μάρτιο μέχρι το τέλος Ιουνίου θα μπορέσουν ίσως να δουν βελτίωση στην σταδιοδρομία τους με τους στόχους να αποδίδουν καρπούς και το εισόδημα και η παραγωγικότητα τους να βρίσκονται σε άνοδο. Χάρη στην ευνοϊκές πλανητικές θέσης, μπορούν να αναμένουν ένα κερδοφόρο έτος, εφόσον έχουν υπομονή κάτι που στερούνται συχνά παρά τις καλύτερες προθέσεις τους.


Υγεία: Δίδυμοι Ζώδια 2012 προβλέψεις

Οι δίδυμοι μας θα έχουν σχετικά υγιή χρονιά το 2012. Παρά το γεγονός o Άρης είναι ανάδρομος, οι Δίδυμοι θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για πιθανά προβλήματα υγείας που αφορούν είτε την πέψη ή το νευρικό σύστημα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τους πρώτους δύο έως τρεις μήνες τους έτους και πάλι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, λόγω του Άρη μαζί με κάποια βοήθεια από την Αφροδίτη που θα είναι επίσης ανάδρομη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου