Θρηνούν τα Μάλια Ηρακλείου τον Γιάννη Ρουσάκη, 22 χρόνων, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα ύστερα από τραύματα με μαχαίρι, που δέχθηκε κατά τη διαρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.Παιδί τετραμελούς οικογένειας ο 21 χρονος Γιάννης Ρουσάκης από τα Μάλια. Ο νεαρός είχε τελειώσει πριν από ένα χρόνο τη στρατιωτική τοιυ θητεία στις ειδικές δυνάμεις και είχε μια μικρότερη αδελφή. Εργαζόταν ως σερβιτόρος σε ταβέρνα των Μαλίων.

Οι έρευνες συνεχίζονται από 2 αστυνομικά κλιμάκια που συγκροτήθηκαν στο Ηράκλειο με επικεφαλής εισαγγελείς και προσπαθούν να διαλευκάνουν το νέο μακελειό που πραγματοποιήθηκε στο βωμό της τυφλής οπαδικής βίας τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 κατ' οίκον έρευνες που συνοδεύτηκαν με 2 προσαγωγές, με το ενδιαφέρον των αρμόδιων εισαγγελικών κι αστυνομικών εκπροσώπων να εστιάζεται σε σπίτια σεσημασμένων και μάλιστα κατ' επανάληψη στο παρελθόν για βανδαλισμούς και χουλιγκανισμό οπαδών του ΟΦΗ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην πλειοψηφία τους οι οργανωμένοι οπαδοί κι αυτοί που κατά προτεραιότητα έχουν μπεί στο φακό της αστυνομικής έρευνας έχουν εξαφανιστεί.
Eξίσου εντυπωσιακό στοιχείο και η άρνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ηροδότου, των φίλων δηλαδή και οπαδών των ίδιων ομάδων που υποστήριζε ο άτυχος 21χρονος σερβιτόρος από τα Μάλια, να πουν ποιοι από πλευράς οπαδών του ΟΦΗ συμμετείχαν στο ραντεβού του θανάτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου