Δημοσίευμα των βρετανικών ταμπλόιντ αναφέρουν πως η Gwyneth Paltrow η οποία ασκείται κάνοντας γιόγκα και να είναι πιστή οπαδός της μακροβιοτικής διατροφής δεν κατάφερε να αποφύγει τις φθορές στο σώμα της και συγκεκριμένα στα γόνατά της.Συγκεκριμένα παρουσιάζουν φωτογραφίες της με σορτσάκι από το φεστιβάλ της Βενετίας και αναφέρουν ότι τα γόνατά της είναι γεμάτα ρυτίδες.Τα κακεντρεχή σχόλια προκαλούν απορία.

Οι ρυτίδες γονάτων , οι λεγόμενες «knikles», είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές σταρ, οι οποίες παλεύουν για να διατηρήσουν το σώμα τους σε καλή κατάσταση.
Σε αντίθεση με τη Gwyneth,άλλες επώνυμες έχουν όντως εμφανείς ρυτίδες στα γόνατα.Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν για να το πιστοποιήσουν:













Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς αυτό είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε όσες γυναίκες δεν έχουν ανθεκτικό δέρμα γύρω από το γόνατο γι'αυτό όσο είναι νέες δεν φαίνεται αλλά όταν μεγαλώνουν και χαλαρώνει, είναι αισθητό.

Υπάρχουν βέβαια τρόποι να περιοριστεί. Για όσες θέλουν να το αποφύγουν η συμβουλή είναι να μη χάσουν πολύ βάρος. Συνήθως εμφανίζεται σε γυναίκες που είναι υπερβολικά αδύνατες. Μεγάλη σημασία για την αποφυγή αυτών των ρυτίδων έχει και η διατροφή. Συγκεκριμένα ενδείκνυται η μεγάλη κατανάλωση πρωτεϊνών οι οποίες αυξάνουν το κολλαγόνο και θωρακίζουν το δέρμα.

Επίσης στην αποφυγή βοηθούν και συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής όπως τα βαθιά καθίσματα που ενισχύουν το μυ που βρίσκεται κάτω από το γόνατο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου