Υπό φυσιολογικές συνθήκες η ΑΕΚ έκλεισε με τον Γκουντγιόνσεν (και την προσθήκη του Τσίτα, όταν μείνει ελεύθερος) τις αρχικές μεταγραφικές της κινήσεις. Από εδώ και πέρα στόχος είναι να αναπληρωθούν κενά μόνο εάν προκύψουν ή τα διακρίνει ο Χιμένεθ. Και σε αυτήν την περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την προοπτική απόκτησης ως «πακέτου» από την Καβάλα των Ντουγκλάο και Ονουάτσι.

Εξελίξεις μπορούν να δρομολογηθούν μόνο εφόσον η Καβάλα βρεθεί σε κατάσταση υποβιβασμού. Ο Ντουγκλάο έχει κάνει σαφές πως θέλει να πάει σε υψηλότερο επίπεδο και η ΑΕΚ είναι μια προοπτική που τον ενδιαφέρει. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος (με πορτογαλικό διαβατήριο) αρέσει στον Χιμένεθ, που έχει ζητήσει ακόμα έναν έμπειρο στόπερ.

Αλλωστε, ο Κάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως δεξιός μπακ, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός θα ήθελε να έχει έναν κεντρικό αμυντικό με ποιότητα. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με τον 27χρονο Ονουάτσι, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο.
Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου