παναχαικη αεκ live streaming panachaiki-aek
Επιτέλους... δράση. Έπειτα από έναν μήνα (παρά δύο μέρες) αγωνιστικής απραξίας, η οποία ήταν
αποτέλεσμα του προγραμματισμένου ρεπό και της απρογραμμάτιστης -διπλής- αναβολής της αγωνιστικής δραστηριότητας, η ΑΕΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις της, απέναντι στην Παναχαϊκή, στην Πάτρα (18.00, ΟΤΕ). Με ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ολοκληρώνει το... εντυπωσιακά δύσκολο πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει στις πρώτες έξι αγωνιστικές, οι οποίες περιελάμβαναν «μαζεμένα» τα ματς με τις ομάδες πρώτης ταχύτητας της κατηγορίας, όλα εκτός έδρας εκτός αυτού με τον Απόλλωνα!

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του αγώνα, το ενδιαφέρον είχε εστιαστεί από την αρχή στον Πέτρο Μάνταλο, έπειτα από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής άσος έδωσε μεγάλο αγώνα και κατάφερε να μπει στην αποστολή. Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους... γνωστούς Ανέστη, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Πεταυράκη, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Αραβίδη. Αν δε τα καταφέρει ο Μάνταλος, φαβορί για τον ρόλο του επιτελικού χαφ είναι ο Ντακόλ.

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (18:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

http://www.aekfans21.com/2014/11/live-stream-panachaiki-aek.html
http://tml-agones.blogspot.gr/p/tml4.html
http://www.sports-live.gr/2014/11/live-stream-panachaiki-aek-live.html

 * Το site δεν φέρνει καμία ευθύνη για τα live stream αν κολλάνε ή αν δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συνήθως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου