Αν το φιλικό στην Κατερίνη με τον Πιερικό ήταν… πρόβα τζενεράλε, τότε η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη να… ανεβάσει μια πολύ καλή παράσταση στο πρωτάθλημα της Football League!


Δεν είναι μόνο το ότι νίκησε τον Πιερικό με 3-1, με δύο γκολ του Ντούνη και ένα από τον Πλατέλλα, αλλά και το ότι υπήρξαν διαστήματα που «έπνιγε» τον αντίπαλο – το πρώτο 25λεπτο ήταν εντυπωσιακή – ενώ πολύ ενθαρρυντικό ήταν ότι η χρησιμοποίηση του Μπαρμπόσα ως… αντί-Μάνταλου δούλεψε.

Και στο δεύετρο ημίχρονο η Ένωση ξεκίνησε καλά, μετά όμως κατέβασε ταχύτητα και σε μια στιγμή αμυντικής αδράνειας δέχτηκε και το γκολ, με το οποίο ο Πιερικός μείωσε σε εκείνο το σημείο σε 1-2

Πάντως, και παρά τις πολλές αλλαγές, 10 συνολικά, η ΑΕΚ αμυντικά δεν κινδύνευσε, ενώ στο τελευταίο 15λεπτο ανέβασε και πάλι , και με τον πολύ ποιοτικό Ζόριτς και τον … ενθουσιώδη Βλαχομήτρο, η ΑΕΚ σκόραρε και τρίτη φορά με το δεύτερο γκολ του Ντούνη.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης (55’ Βούρας), Μπακάκης (55’ Γεωργέας), Γροντής (55’ Πεταυράκης), Κολοβέτσιος (55’ Σβάρνας), Λαμπρόπουλος (55’ Σαρρής), Κορδέρο (55’ Τζανετόπουλος), Ανάκογλου (55’ Ρόβας), Πλατέλλας (55’ Βλαχομήτρος), Μπαρμπόσα (55’ Ζόριτς), Μ. Ντούνης, Αραβίδης (55’ Φαγιέ)

Πιερικός (Μ. Ζιώγας, 4-2-3-1): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Σταματής, Μυστακίδης, Καρτσαμπάς, Κρουσταλέλης, Αλεξίου, Γούτσιος. Επαιξαν και οι Πατσιογιώργος, Γιαννούλης, Κοντσίδης, Ντόσης, Μανίκας, Κατσιαμήτας, Κόιτς. Μπουζούκης, Σεντεμέντες, Παλιάτσος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου