​Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10-11-12-13-14-15-16-17-18 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10. Η Σοφία προβληματίζεται έπειτα από την συνάντηση της με μια καλόγρια. Ο Πέτρος δεν θέλει να βλέπει την Μαρίνα στεναχωρημένη έτσι αναλαμβάνει δράση. Ο Πανίκος έχει μπλεξίματα με το νόμο. Ο Σταύρος με τον Πέτρο βρίσκουν ποια είναι η Ηλέκτρα. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 11. Η Σοφία θέλει να μάθει τα πάντα για την Θοδώρα αλλά ο Πέτρος της κρύβει πράγματα. Η Ηλέκτρα επιστρέφει στην Κύπρο για τον Στάθη. Ο Άρης ζιτάει από την γυναίκα του να πάνε ταξίδι. Ο Μενέλαος είναι στη Κύπρο και ο Νώντας αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο Έκτορας ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Επεισόδιο 12 . Η Αλεξάνδρα βλέπει το ρολόι του νεκρού άντρα της στα χέρια του Άρη και προσπαθεί να κρύψει το άγχος της. Ο Πανίκος έρχεται κοντά με την Ντεμέτ. Η Βασιλική θέλει να έχει επαφές με την Σοφία και το κερδίζει. Ο Μιχάλης λέει στην Μαρίνα πως ο πατέρας της θέλει να τον δει κατεστραμμένο. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα του.

Επεισόδιο 13. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 14. Η Αλεξάνδρα παγαίνει στην Αθήνα για να δει τον Άρη.Θα συναντήσει όμως την Σοφία και γρήγορα θα έρθει η σύγκρουση. Ο Άρης δέχεται τηλεφώνημα από τον Στάθη και βρίσκεται σε δίλλημα. Θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα τον φέρει πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει. Ο Πέτρος θέλει να μιλήσει στον Έκτορα για τον Νώντα για τις προθέσεις του.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 15. Αναταραχή επικρατεί στην καρδιά του Άρη μετά την επίσκεψη της Στέλλας. Η Μαρίνα τα ξαναβρήκε με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για κάτι σημαντικό.

Επεισόδιο 16. Ο Πέτρος και ο Μενέλαος συναντιούνται μετά από τόσο καιρό. Η Ηλέκτρα λέει τον Στάθη πως έχει αισθήματα για τον Άρη, ο οποίος κατά περίεργο τρόπο δεν θέλει να ψάχνει άλλο το παρελθόν! Ο Τόνυ θέλει να χωρίσει η Στέλλα από τον Άγγελο. Η Ελένη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του άντρα της.

Επεισόδιο 17. Αυτά που ήθελε ο Φίλιππος δεν του πήγαν και τόσο καλά. Η Ελένη δεν ξέρει με ποιον να μείνει, με τον Έκτορα η με τον Άρη, ο οποίος θυμάται την Ηλέκτρα. Η Μαρίνα βρίσκει την Αλεξάνδρα σε κακή κατάσταση

Επεισόδιο 18. Ο Πέτρος βλέπει την Θοδώρα και της λέει πως η Σοφία δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Ο Άρης ψάχνει να βρει τον Μενέλαο για να μιλήσουν. Όλοι προετοιμάζονται για το πάρτι, ενώ ο Πέτρος και ο Γιώργος προσχωρούν σε συνεργασία. Ο Άρης ψάχνει να μάθει πράγματα από την Αλεξάνδρα.

Δείτε τα επεισόδια ORKOS SIOPIS στο sigma TV, πατώντας εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου