Αποφασίζουν για Κατσουράνη στην ΑΕΚ-Μέχρι τις 12 Σεπτέμβρη έχουν περιθώριο στην ΑΕΚ να αποφασίσουν για την απόκτηση του Κατσούρ , αλλά φαίνεται πως αυτό θα γίνει νωρίτερα.
Ενα από τα σίριαλ του καλοκαιριού φαίνεται να οδεύει στο τέλος του. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Κώστα Κατσουράνη επανήλθε σοβαρά στα καθημερινά ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην έχουν αποφασίσει οριστικά για το αν θα προχωρήσουν στη συγκεκριμένη μεταγραφή ή αν θα επιλέξουν να δώσουν ένα τέλος στα σενάρια και να την απορρίψουν.
Μετά το ναυάγιο με τον Ντέγιαν Λέκιτς και την απόφαση των «κιτρινόμαυρων» να μην ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας, το μόνο ερωτηματικό που αφορά το ρόστερ έχει να κάνει με τον 35χρονο μέσο. Ουδείς από την Ενωση έχει διαψεύσει πως υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στον σύλλογο, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι λίγες.

Εστω, όμως, και αυτές είναι ικανές για να συντηρούν τον Κατσουράνη στη μεταγραφική λίστα. Η άποψη του Τραϊανού Δέλλα είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε πιθανή έλευση του πρώην συμπαίκτη και φίλου του. Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αποφασίσουν οριστικά για το αν θα υπάρξει συνεργασία με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, με σκοπό να δώσουν ένα τέλος και στα πολύμηνα σενάρια.

Το γεγονός, πάντως, πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτέμβρη αποτελεί και έναν από τους λόγους που στην Ενωση τρενάρουν την υπόθεση. Τα χρονικά όρια, όμως, έχουν στενέψει και γι' αυτό πιθανόν να ξεκαθαρίσουν όλα άμεσα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου