Στην κορυφή της λίστας για την επίθεση έχει τοποθετηθεί, πλέον, το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ. Το τελευταίο διάστημα ο Αλγερινός φορ έχει τονίσει στους «κιτρινόμαυρους» πως είναι θέμα χρόνου να πάρει την ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να επιστρέψει στην Ενωση, αλλά στην ΑΕΚ επιμένουν να κρατάνε μικρό καλάθι, έως ότου δουν με τα μάτια τους τα επίσημα χαρτιά της αποδέσμευσής του από την αγγλική ομάδα.

Οσον αφορά τα νέα από την πλευρά της Νότιγχαμ, αυτά είναι άκρως ενθαρρυντικά. Η διοίκηση των Αγγλων δεν υπολογίζει τον Τζιμπούρ και είναι δεδομένο πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί.

Οσον αφορά τα ανοιχτά μέτωπα από τη σερβική αγορά δεν είναι ευχάριστα. Ούτε με την περίπτωση του Λάζοβιτς ούτε με αυτή του Μρτζα.

Ακόμα και το όνομα του Μάτε Ετέροβιτς δεν είναι το ιδανικότερο, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί διακαώς να γίνει μία μεταγραφή επιπέδου Super League, που θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας στην επίθεση.
Στο κυνήγι του Μρτζα

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του Ντράγκαν Μρτζα και περιμένει την απάντησή του στην πρόταση συνεργασίας. Ο 30χρονος επιθετικός, όμως, αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του τον Ιούλιο, αφού βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ερυθρό Αστέρα λόγω οφειλομένων. Στην Ενωση παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά είναι προφανές πως δεν μπορούν να περιμένουν τόσο πολύ, εκτός και αν υπογραφεί κάποιο προσύμφωνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου