ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσώνας 7-1 βιντεο highlights- Η «Ένωση» όχι μόνο δεν πτοήθηκε απ’ τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, αλλά τα… συναγωνίστηκε και με μια ποδοσφαιρική θεομηνία, «πήρε και σήκωσε» 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα.


Ο καιρός ήταν μουντός. Οι εξέδρες μελαγχολικές. Το κλίμα φορτισμένο (απ’ το φόρο τιμής στον εμβληματικό οπαδό Θέμη Γύπαρη). Κι η απόδοση της ΑΕΚ στο γήπεδο σαν να ‘θελε κι εκείνη να συμμετάσχει -έστω για λίγο- στο πένθος. Για περίπου 25 λεπτά λοιπόν η «Ένωση» ταλαιπωρούσε τον ηρωικό κόσμο που ανηφόρισε στο ΟΑΚΑ. Έμοιαζε εγκλωβισμένη στο -κλασικό- τείχος που βρήκε απέναντί της. Και κουτουλούσε εκνευριστικά πάνω σ’ αυτό.
Ώσπου σαν να θίχτηκε κι η ίδια απ’ την εικόνα της. Κι άρχισε να επιτίθεται με τρόπο που επέβαλλε η διαφορά δυναμικότητάς της. Έτσι, ο Καλομοίρης απέκρουσε μια, σε σουτ του Πλατέλλα. Απέκρουσε δυο, σε τετ-α-τετ με τον Γροντή. Ε, την τρίτη -όταν ο νεαρός μέσος της «Ένωσης» επιβραβεύτηκε για το πείσμα του να κυνηγήσει νέα απόκρουση του γκολκίπερ- αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα απ’ τα δίχτυά του.

Αυτό ήταν. Οι ουρανοί είχαν ανοίξει. Και δεν έριξαν μια απλή μπόρα σαν αυτές που σημειώθηκαν απ’ το πρωί στην Αθήνα. Δημιούργησαν ποδοσφαιρικό… κατακλυσμό! Μέσα σε μισή ώρα λοιπόν, η ΑΕΚ παρέσυρε τον αντίπαλό της. Τον βούλιαξε στην περιοχή του. Και τον έπνιξε στα γκολ… κάθε είδους! Σεντερ-φορίσια, σαν τα τρία που πρόλαβε να βάλει ο Μπρέσεβιτς. Εύκολα, σαν τα δυο που «κόλλησε» (με προβολή και πέναλτι) ο Ντακόλ. Και φοβερά, όπως αυτό του Πλατέλλα!
Διότι ο νεαρός δεν θέλησε απλώς να βάλει τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Θέλησε να το βάλει και στα χείλη οποιουδήποτε απαντήσει στην ερώτηση «ποιος έβαλε το ωραιότερο γκολ της ΑΕΚ φέτος». Τσιμπώντας… αλήτικα την μπάλα προ του τερματοφύλακα. Στέλνοντάς τη με ακροβατικό στα δίχτυα. Και βάζοντας την ομορφότερη πινελιά στην πιο χορταστική εμφάνιση της «Ένωσης» μέχρι τώρα.

AEK PAO KROUSONAS 7-1 VIDEO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου