Μέσα σε συγκινησιακή, αλλά και πανηγυρική ατμόσφαιρα, η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασαν σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.Αφού έγινε μια σύντομη αναδρομή στην μεγάλη ιστορία της «Ενωσης», στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι μακέτες, αλλά και όλοι οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου με την ονομασία «Αγιά Σοφιά»…
ΑΕΚ LIVE STREAMING

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την εισαγωγική ομιλία ενώ ο κόσμος που είναι μαζεμένος φώναξε συνθήματα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

"Αισθάνομαι τυχερός που είμαι σήμερα εδώ. Μπήκαμε όλοι εδώ με κυρίαρχες τις αναμνήσεις μας. Όταν θα βγούμε, η προσδοκία θα είναι κυρίαρχη. Γιατί μέχρι να φτάσουμε εδώ, ζήσαμε τις δικές μας μνήμες, ξεχωριστές και μοναδικές για τον καθένα, αλλά και πολύ κοινές ο ένας με τον άλλο", τόνισε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ανέβηκε στο βήμα και τον ακολούθησε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, project manager του γηπέδου.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: "Ποιος μπορεί να μην θέλει ένα τέτοιο γήπεδο;"

Στο βήμα και ο αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσούς.

Ο Μητροπολίτης Δράμας θα μεταφέρει ένα μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο θέλει να βάλει τον πρώτο θεμέλιο λίθο, γι΄αυτό θα καταθέσει στο λογαριασμό της Δικέφαλος ΑΕ το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέβηκε στο βήμα και καταχειροκροτήθηκε. "Είναι τρελός ο πρόεδρος", φωνάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

"Το γήπεδο δεν θα έχει ιδιοκτήτη. Θα ανήκει στην ΑΕΚ. Θα διατηρήσουμε μόνο τη Θύρα 21 κι όσα συμβολίζει για τον οπαδό της ΑΕΚ", τόνισε ο ισχυρός άντρας της Ένωσης ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: "Μην ξεχνάμε το μεγάλο μας σύνθημα: "Ερχόμαστε". Αλλά σε ένα άλλο τοπίο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και η ελληνική οικογένεια να επιστρέψει στις κερκίδες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να μας ενώσει. Μόνο τότε θα είμαστε και πάλι νικητές."

Ξεκίνησε η προβολή ενός 20λεπτου βίντεο για την ιστορία της ΑΕΚ και φυσικά το νέο γήπεδο.

Ολοκληρώθηκε το εκπληκτικό βίντεο και ο κόσμος της ομάδας έχει μετατρέψει την αίθουσα σε... γήπεδο.

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση με τον ύμνο της ΑΕΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου