Η ΑΕΚ είναι σε θέση να κτίζει γήπεδο και δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία; Και να μην πάρει το πρωτάθλημα; Μιλάμε για τα πιο σίγουρα. Δικαιολογημένα πέρα για πέρα οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον. Το κοντυνό μέλλον. Θα αποκτήσουν το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης. Του κόσμου όλου το καλύτερο γήπεδο. Λίγο είναι αυτό;Το λέει και το πιστεύει ο Μελισσανίδης. Και όσοι τον γνωρίζουν είναι πιο σίγουροι απ’ τον ίδιον ότι πράγματι η ΑΕΚ θα σηκώσει το πρώτο ποδοσφαιρικό στολίδι της γης. Μικρό βέβαια, όμως στα κυβικά του θα είναι αδύνατο να συγκριθεί άλλο σε αισθητική, σε λειτουργικότητα, αλλά και στη δημιουργία γηπεδικής ατμόσφαιρας.Σήμερα το μεσημέρι η μεγάλη ημέρα. Μια από τις πολλές μεγάλες και ξεχωριστές ημέρες που θα ζήσουν οι αεκτζήδες στη νέα εποχή. Σε ειδική εκδήλωση γίνονται τα αποκαλυπτήρια της μακέτας του νέου γηπέδου.
Έχουν ετοιμαστεί μαγικά πράγματα. Όσοι έχουν προσκληθεί θα αισθανθούν ότι περπατάνε «ζωντανά» στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά», όπως θα είναι αυτό με την ολοκλήρωσή του.
Έτσι που λες. Το εύκολο είναι να επιστρέψει η ΑΕΚ στη σούπερ λίγκα και να πάρει το πρωτάθλημα, που το είχε κατακτήσει το 1994 με Μελισσανίδη πρόεδρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου