Τόσο με το γηπεδικό, όσο και με τα αγωνιστικά ασχολείται ο αθλητικός Τύπος του Σαββάτου στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ
GIPEDO AEK

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το γήπεδο έχει πρώτο θέμα σήμερα η εφημερίδα, γράφοντας για τα τρία βήματα που χρειάζονται προκειμένου να μπουν οι μπουλντόζες στη Φιλαδέλφεια. Η ΩΡΑ γράφει: "1ο βήμα: Τα καθημερινά ραντεβού του Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του κλείνουν τις επόμενες ημέρες και οι μελέτες παραδίδονται στον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. 2ο βήμα: Ακολουθεί το ραντεβού του Τίγρη με την Περιφέρεια Αττικής που τοποθετείται χρονικά πριν την μεγάλη παρουσίαση της 6ης Νοεμβρίου. 3ο βήμα: Κατατίθενται τα πάντα στο Υπουργείο (ΥΠΕΚΑ) για να βγει η προάδεια, η οποία επιτρέπει να ξεκινήσει τα έργα. Στόχος να πατήσουν οι μπουλντόζες τα ιερά χώματα στις 10 Φλεβάρη".

SPORTDAY

Για τον Μπακασέτα γράφει και σήμερα η SD η οποία υποστηρίζει πως η ΑΕΚ μπορεί να τον αποκτήσει... εύκολα. Για τα αγωνιστικά σημειώνεται πως ο Δέλλας δεν αλλάζει το 4-4-2 του... 3-0.

GOAL

Για το "ερωτηματικό" του Δέλλα στον άσο γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας τα πλάνα του προπονητή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά:
"Σε σχήμα και πρόσωπα φαίνεται πως καταλήγει ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αφορμή αποτελεί η τελευταία εξαιρετική εμφάνιση της Ενωσης απέναντι στον Ηλυσιακό, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα φανέρωσε πολλά από τα πλεονεκτήματά της και έδωσε το δικαίωμα στον «Κολοσσό» να αποφασίσει την ίδια συνταγή για δεύτερο σερί ματς.

Σε κανένα, βέβαια, εκ των τεσσάρων επίσημων αγώνων ο Δέλλας δεν παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ενδεκάδα που δοκίμαζε καθ' όλη την εβδομάδα. Τώρα, όμως, φαίνεται πως τα πρόσωπα που δοκίμασε στο χθεσινό οικογενειακό διπλό θα είναι αυτά που θα πάρουν φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγιο Νικόλαο. Μόνο μία θέση είναι ανοιχτή, με τις υπόλοιπες δέκα να είναι κλεισμένες.

Ουσιαστικά, ο Δέλλας θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Ντακόλ σ' ένα ρόλο πιο ελεύθερο. Η τετράδα της άμυνας δύσκολα θα αλλάξει με τους Ρόβα, Σταθάκη στα στόπερ, Πεταυράκη στα αριστερά και Αργυρίου στα δεξιά, εκτός κι αν επιστρέψει ο Τσουκαλάς. Το δίδυμο των χαφ Γεωργέα-Κορδέρο παραμένει, με τον φορμαρισμένο Γροντή στα αριστερά και τον ανεβασμένο Πόποβιτς στα δεξιά.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Βούρας ξεκίνησε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, ενώ ο Καραγκιολίδης πήρε το βάπτισμα του πυρός στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Αμφότεροι έχουν ίσες πιθανότητες να χρησιμοποιηθούν την Κυριακή σε μια μάχη που κρατάει από την περίοδο της προετοιμασίας".

LIVE SPORT

Mε τα λεπτά συμμετοχής των παικτών ως τώρα "παίζει" η εφημερίδα τονίζοντας πως ο Κορδέρο είναι το "νο1" και πως για ένα λεπτό χάνει ο Ισπανός το απόλυτο. "Τον... κυνηγάει ο Ντακόλ, έκπληξη από Γροντή".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου