Ιδρυτικό μέλος της εταιρείας που θα συσταθεί και θα ονομάζεται "Δικέφαλος Α.Ε." θα είναι ο Πέτρος Παππάς! Πρόκειται για μία είδηση που δείχνει την αλλαγή πλεύσης του πρώην μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, ο οποίος είχε χαθεί από τα κοινά της ομάδας για μεγάλο διάστημα, ωστόσο τώρα, με Μελισσανίδη, δηλώνει "παρών".

Ο εφοπλιστής λοιπόν, που θα βάλει αρκετά εκατομμύρια (μαζί με άλλους επιχειρηματίες) για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι από τα ιδρυτικά μέλη της "Δικέφαλος Α.Ε." το καταστατικό της οποίας αναμένεται να υπογραφεί σήμερα στο ραντεβού που θα έχει η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση πάντως ο Πέτρος Παππάς θα απουσιάσει, καθώς βρίσκεται στην Αντίπαρο, ωστόσο οι εξελίξεις με την ενεργή παρουσία στου στην εταιρεία έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Από εκεί και πέρα στο καταστατικό της εταιρείας θα αναγράφεται επίσημα, το λογικό, ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα ανήκει στην Ερασιτεχνική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου θα γίνει τον Οκτώβριο. Επίσημες εξελίξεις για το γήπεδο πάντως ενδέχεται να υπάρξουν πιο σύντομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου