Ένα γήπεδο μοναδικό για την ΑΕΚ. Ένα γήπεδο που θα έχει το στίγμα της ΑΕΚ. Ένα γήπεδο ξεχωριστό, ένα γήπεδο που θα το βλέπει ο άλλος και θα ξεχωρίζει αμέσως ότι είναι το σπίτι της ΑΕΚ... Αυτό είναι το όνειρο και η προοπτική του Δημήτρη Μελισσανίδη, για το οποίο μιλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί: Ακόμα και στο περιθώριο των υπογραφών για τον ΟΠΑΠ, ο Τίγρης μιλούσε για την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΪΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, χθες. Η εφημερίδα Goal με τη σειρά της γράφει για όσα έλεγε ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ ακόμα και όταν έβαζε τις υπογραφές του για τον ΟΠΑΠ. Αναλυτικά το δημοσίευμα που αναφέρεται στον Τίγρη:

"...Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει τις διακοπές του στη Νότια Γαλλία, χθες επικοινωνούσε με τα Χάνια του Πηλίου από τις Κάννες και ρωτούσε επίμονα για την εξέλιξη της προετοιμασίας. Ως προς τον ΟΠΑΠ το μόνο που τον ενδιέφερε και έλεγε στους συνεργάτες του ήταν «τι έχουν να πουν τώρα που βγήκαν τα ποσά συμμετοχής στην Emma Delta όλοι αυτοί που έλεγαν ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει λεφτά για τον ΟΠΑΠ;»...

Αυτό, πάντως, που έλεγε και στη διάρκεια της παραμονής του στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ είναι ότι ο στόχος της ΑΕΚ στη διάρκεια της παραμονής της στη Γ' Εθνική είναι η ανάδειξη τεσσάρων πέντε παικτών από τα πολλά πιτσιρίκια με τα οποία δουλεύει ο Τραϊανός Δέλλας, όσα δηλαδή καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Στη διάρκεια του πρωταθλήματος η προσπάθεια της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο εντοπισμός ό,τι καλύτερου διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία προκειμένου να αποκτηθούν εν όψει της πολύ πιο δύσκολης προσπάθειας στη Football League. Και από εκεί και πέρα εκτιμά ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την προσθήκη ποιοτικών ξένων.

«Το μεγάλο μου όνειρο, όμως, παραμένει ένα και μόνο» εξομολογήθηκε για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Να φτιάξουμε ένα γήπεδο που δεν θα έχει καμία σχέση με κανένα άλλο στον κόσμο. Και δεν μιλώ από πλευράς προδιαγραφών. Μιλάω για ένα γήπεδο με το δικό του στίγμα που όποιος το βλέπει από φωτογραφία ή από την τηλεόραση θα καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτό είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό είναι το όνειρό μου» επανέλαβε ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου