Η αρνητική στάση που κρατάει από την πρώτη στιγμή ο Απόλλωνας στο θέμα της παραχώρησης της Ριζούπολης, όλα δείχνουν ότι οδηγεί την ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν στο Ελληνικό. Την μοναδική λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει συνολικά τις ανάγκες ενός συλλόγου του μεγέθους της Ένωσης. Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής για την παραμονή της ΑΕΚ στη... γειτονιά της, το Ελληνικό θα αποτελέσει για τα επόμενα δύο χρόνια την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αλλά και το... κέντρο των εξελίξεων.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη εκπονήσει ένα συνολικό σχέδιο για την αναμόρφωση του γηπέδου του Ελληνικού. Όπως έχετε διαβάσει στο aek365, πέραν των εργασιών που θα γίνουν ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα μέσω λυόμενων κερκίδων (στόχος είναι να φτάσει στις 22.000 θέσεις), ο Τίγρης σκοπεύει να προχωρήσει και σε σημαντικότατες αισθητικές παρεμβάσεις, προκειμένου να γίνεται σαφέστατο στον επισκέπτη πως βρίσκεται στο -προσωρινό- γήπεδο της ΑΕΚ. όμως, τα σχέδια του Μελισσανίδη για το Ελληνικό δεν σταματούν εκεί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σκέψεις του Τίγρη είναι να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και τα γραφεία της ΠΑΕ, τα οποία είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να παραμείνουν για πάντα «φιλοξενούμενα» στο υπόγειο του αθλητικού κέντρου των Σπάτων, έναν χώρο που αρχικά προοριζόταν για άλλες χρήσεις. Από εκεί και πέρα, στα θετικά είναι πως οι εγκαταστάσεις του Ελληνικού προσφέρονται και για την δημιουργία μπουτίκ της ομάδας, στην οποία οι οπαδοί θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα της ομάδας τις ημέρες των αγώνων.
Βασική επιδίωξη του πλάνου που έχει κάνει ο Μελισσανίδης για το Ελληνικό, είναι στα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται σε αυτό η ΑΕΚ να αποκτήσει μια δυνατή -και... φουλ κιτρινόμαυρη έδρα- που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το ψυχρό και άχρωμο ΟΑΚΑ. Φυσικά, έχει γίνει ήδη μελέτη για την τύχη των κατασκευών όταν η ΑΕΚ θα επιστρέψει με το καλό στον Ναό της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθούν κάποια στο νέο γήπεδο (γραφεία, μπουτίκ) και κάποια στο προπονητήριο της ομάδας (λυόμενες εξέδρες).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου