ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ: ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ-ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!
Tην άμεση αποδέσμευση του Γιώργου Κατίδη ζήτησαν μέσω ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της «Original 21» αναφέρει πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός «δεν ανήκει στην ΑΕΚ».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράντζα , ζωγραφιές στο σώμα του και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε...

Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας , της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών!

Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά!
Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας!
Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο!
Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο , είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !

ΕΜΕΙΣ , Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

"Διοικούντες", από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ !
Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί . Πάρτε θέση τώρα !

ΥΓ. Πραγματικά, από ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες;
...ή καθοδηγούμενος και καθ` υπόδειξη;
Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ....
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ!

ΥΓ2. Το θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετήσουμε μόνοι μας!
Γι αυτό λοιπόν όλοι οι πολιτικάντηδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά από υποδείξεις . Δεν τις χρειαζόμαστε!».

Ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου 2013, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα ομόφωνα αποφάσισε:

Η ενέργεια του ποδοσφαιριστή να χαιρετίσει ναζιστικά τους θεατές του αγώνα προκαλεί βάναυσα το κοινό αίσθημα, προσβάλλει βαρύτατα όλα τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και τραυματίζει τον βαθιά ειρηνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα του ποδοσφαίρου. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αποφασίζει τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από όλες τις εθνικές ομάδες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προέβλεψε ανάλογα φαινόμενα και έχει ήδη περιλάβει στον τύπο συμβολαίου, που οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν με τις ομάδες, αντίστοιχες απαγορεύσεις.

Η Ε.Π.Ο. είναι, επίσης, βέβαιη, πως τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα θα παρέμβουν αποφασιστικά και θα επιβάλλουν τις προβλεπόμενες στον Πειθαρχικό Κώδικα, για το παράπτωμα, ποινές, οι οποίες είναι από τις βαρύτερες στο ποδόσφαιρο και αποτελούν αντιγραφή των ποινών, που η FIFA έχει θεσμοθετήσει για ανάλογες περιπτώσεις.

Τέλος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει όλα τα πρόσφορα μέτρα για να διαφυλάξει τον ειρηνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, και να προωθήσει τις αξίες της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του σεβασμού που αυτό πρεσβεύει".


Αβέβαιο το μέλλον του στην ΑΕΚ

Εξαιρετικά αβέβαιο, επίσης, είναι το μέλλον του παίκτηστην ΑΕΚ, καθώς κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ για το ναζιστικό χαιρετισμό του στο ματς με τη Βέροια.

Την ώρα που ο παίκτης βρίσκεται με άδεια στην Ιταλία, η θέση του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι, πλέον, εξαιρετικά επισφαλής. Λόγω του τριημέρου, η κλήση θα κοινοποιηθεί στον 20χρονο το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει: «Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τρίτη 19 Μαρτίου, καλεί σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Κατίδη. Ακολούθως το Δ.Σ θα συνεδριάσει ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του ποδοσφαιριστή».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να εξασφάλισε ήδη άδεια από την ομάδα και να ταξίδεψε στην Ιταλία, για να ηρεμήσει. Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθεί και η Σούπερ Λίγκα στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΙΔΗ VIDEO




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου