ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ: Εχω την χαρά, να προαναγγείλω την έναρξη ενός καινούργιου site. Το οποίο βγαίνει με όλες τις παιδικές αρρώστειες της χαράς των δημιουργών του. Σαν το παιδί που βιάζεται να βγει στον έξω κόσμο. Σαν τη μουτζούρα που μας έμενε στα χέρια. Κι άρα δεν μπορώ να σας πω αν ο συγκεκριμένος χώρος θα δουλεύει από το πρωί ή από το μεσημέρι και μετά. Ή κι από την Παρασκευή. Οι προετοιμασίες δεν είναι εύκολες, υπάρχει και το τρακ του πρωτάρη ή του τελειομανούς, αλλά η συνεχής αναβλητικότητα δεν μπορεί και να τα φτειάξει όλα. Η έκθεση και η κριτική του κοινού πάντα είναι ο καλύτερος οδηγός. Ο μηχανικός πάντως, δηλώνει για αύριο το απόγευμα.
Ξεκινάει λοιπόν αυτό, που μας είχε αναγκάσει να κόψουμε την καθημερινή συντροφιά μας με την εφημερίδα. Πολλοί κόψαμε και το τσιγάρο ή και τον καφέ. Τι να κάναμε; Να γινόμασταν life style και να παρηγοριόμασταν με ό,τι φρούτο έγραφε ο κάθε τυχάρπαστος; Ξεκινάει ο ηλεκτρονικός αποδυτηριάκιας, η κανονική διαδοχή του μεγαλύτερου brand name της αθλητικής, και όχι μόνο, δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Με μεγάλη ορμή, τεράστια διάθεση, και με το μαχαίρι στο στόμα. Καυστικός όπως πάντα, ανατρεπτικός, γεμάτος εμπειρίες και ανατροπές του προσκηνίου. Με όπλο την μοναδική του πληροφόρηση, την μανία για σαρκασμό κι αυτοσαρκασμό ανθρώπων και καταστάσεων και φυσικά το χιούμορ. Με αφετηρία το αθλητικό γίγνεσθαι και με συνέχεια την κριτική διάθεση επί παντός επιστητού. Η στοά, δεν μπορεί να έχει όρια και συμβατικά εμπόδια.
Υπόσχεται αποκαλύψεις και διεισδύσεις για όλα αυτά που βλέπουμε κι όλα αυτά που υπονοούνται. Όλο αυτό το περίγραμμα της ζωής μας, της οικονομικής, της αθλητικής, της πολιτικής και της κοινωνικής, που το έχουν κάνει τόσο φτωχό οι επαγγελματίες μυαλοπώληδες, που απήργησαν αλλά έχουν πάθος να ενημερώσουν για την απεργία. Δηλαδή για το τίποτα.
Το site φιλοδοξεί να είναι πρωτοποριακό σε επίπεδο άμεσης πληροφόρησης. Πανεύκολο στην χρήση, με αμεσότητα στην κατηγορία που ενδιαφέρει τον καθένα και συνεπικουρούμενο από την δύναμη της φωτογραφίας. Μοντέρνο στην όψη όπως απαιτούν οι καιροί και οι γενιές αλλά με τις αξίες τις κλασσικές που όλοι μας τις γνωρίσαμε από την πρώτη έντυπη εμφάνιση του το 1982. Σεβασμός στο μυαλό του αναγνώστη και φωτισμός σε δρόμους για διαμόρφωση προσωπικής άποψης μέσω του αιρετισμού. Χωρίς αυτός να είναι αυτοσκοπός. Αν έχουμε σύκα, στην σκάφη θα τα βάλουμε.
Στην πορεία το site θα εμφανίσει και άλλες φωνές, πέραν του αποδυτηριάκια. Θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Με bloggers, με σκέψεις και με καινούργιες κριτικές. Είτε αναγνωστών, είτε ανθρώπων που θέλουν να καταθέσουν μια ιδέα και μια φωνή πέραν της παγκόσμιας συμβατικότητας. Αυτά θα τα λέμε σιγά σιγά κι όσο το site θα γιγαντώνεται.
Ποιά είναι η καινούργια ηλεκρονική πατρίδα του αποδυτηριάκια; Απλά πράματα:

www. apodytiriakias .gr
και προσοχή στις απομιμήσεις.

Κι ας δούμε τα ένθετα του:
- Αθλητικά: Ό,τι δεν πιάνουν οι κάμερες κι ό,τι δεν βλέπουν οι πολλοί.
- Κουλτούρα: Σχετικά με τον πολιτισμό μας, αν υπάρχει τέτοιο.
- Χρήμα: Υπάρχει δεν υπάρχει, οικονομία σίγουρα υφίσταται.
- Κοινωνικά : Χωρίς διαιτητή το παιχνίδι και χωρίς τερματοφύλακα ο αντίπαλος.
- Πολιτικά: Στη σέντρα ο πολίτης και στην εξέδρα ο πολιτικός.
- Πρωτοσέλιδα: Εμείς, βάζουμε τα μανταλάκια κι όχι ο περιπτεράς.
- Media : Η ενημέρωση δεν ανήκει μόνο στους σεσημασμένους.
- Σεντόνια: Τα διαχρονικά διαμάντια της στήλης.

Εύχομαι καλές αναγνώσεις.

Υγ. Τα σχόλια δεν θα είναι ελεύθερα. Ο καθένας θα γράφει ό,τι θέλει φυσικά, αλλά με την δύναμη της ταυτότητας του. Αυτά που θα έχουν αξία κειμένου και συνέχισης διαλόγου, θα δημοσιεύονται μετά από αξιολόγηση του αρχισυντάκτη, που θα τον μάθετε σύντομα.
πηγη http://steven-avramidis.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου