Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου και του Τραμ καθώς οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απεργία αναμένεται να συνεχιστεί και την Τετάρτη ενώ τη Δευτέρα θα αποφασιστεί εάν ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη ορισμένα δρομολόγια προκειμένου να μετακινηθούν οι πολίτες που θέλουν να μετάσχουν στα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Χειρόφρενο διαρκείας τραβούν τη Δευτέρα και οι αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη ρύθμιση που μπήκε στο πολυνομοσχέδιο και επιτρέπει σε εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων να μισθώνουν όχημα και οδηγό σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η «Οδύσσεια» στις μετακινήσεις θα κορυφωθεί την Τρίτη και την Τετάρτη καθώς θα ακινητοποιηθούν και τα τρόλεϊ και τα αστικά λεωφορεία.

Ακινητοποιημένοι τις ίδιες ημέρες (Τρίτη και Τετάρτη) θα μείνουν και οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Με προβλήματα θα εκτελεστούν και οι πτήσεις τη Δευτέρα καθώς η στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα φέρει ακυρώσεις πτήσεων αλλά και αλλαγές ώρας σε αρκετά δρομολόγια αεροπορικών εταιριών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου