Η πρώτη τετράδα αγώνων στην οποία ο Εβαλντ Λίνεν καθοδήγησε την ΑΕΚ ήταν ειδικών συνθηκών. Με αντιπάλους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και τον Ολυμπιακό (ως γηπεδούχος), για τη φετινή Ενωση το διακύβευμα αφορούσε πρώτιστα τη διατήρηση της αξιοπρέπειας της ομάδας.
Ενδιάμεσα υπήρξε και η αναμέτρηση με τον Πλατανιά, όπου για την ΑΕΚ υπήρχε μόνο η νίκη και την πήρε. Αυτό θα επιχειρήσει και στα πέντε ματς που υπολείπονται ως το φινάλε του πρώτου γύρου, ώστε να μπει στο 2013 με άλλον αέρα. Και ο Εβαλντ Λίνεν, πιστεύοντας ακράδαντα στις ικανότητες των παικτών του, έστειλε από χθες μήνυμα για νέα αρχή.
«Ξεκινάμε σήμερα για να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Βέροια. Αλλά να ξέρετε πως για μας το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά. Ετσι θα πρέπει να το δούμε. Θα πρέπει να κάνουμε απέναντι στη Βέροια μια καινούργια αρχή. Υπάρχουν μπροστά μας 20 παιχνίδια. Τίποτε δεν έχει τελειώσει και όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε.
Δείξατε απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο ήσασταν 11 εναντίον 11, πως έχετε μεγάλες δυνατότητες. Θα πρέπει να το δείξετε στα επόμενα ματς και νομίζω πως μπορούμε να αλλάξουμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε» είπε ο Γερμανός τεχνικός πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, σαλπίζοντας την αντεπίθεση της ΑΕΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου