Οι πιο παλιοί παίκτες Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Αραμπατζής, Παναγιώτης Λαγός, Γιάννης Κοντοές, Αντώνης Ρίκκα και Ρότζερ Γκερέιρο γνωστοποίησαν την συγκεκριμένη απόφαση στους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπόβαλη.
«Έχουμε κάνει πολύ καιρό υπομονή, είχαμε έρθει οι αρχηγοί και μιλήσαμε μαζί σας πριν από μέρες και σας είχαμε ζητήσει να βγάλετε μια ανακοίνωση που αφορά εμάς και την κατάσταση την οποία βιώνουμε, αλλά και που σας δεσμεύει απέναντι μας στο μέλλον. Μας υποσχεθήκατε πως θα το κάνετε σήμερα και αυτό δεν έγινε ποτέ», είπαν οι παίκτες στον Δημητρέλο, ο οποίος αποποιήθηκε της οποιασδήποτε υπόσχεσης και «άδειασε» στους ποδοσφαιριστές τον Μπόβαλη. «Εγώ δεν σας υποσχέθηκα κάτι. Προφανώς το έκανε ο Ηλίας». Απάντηση που προκάλεσε το γέλιο των παικτών και πηγαδάκια στα αποδυτήρια έλεγαν πως ο ένας δίνει τον άλλον!
Βέβαια, οι «παλιοί» πρόταξαν ως αίτημα να πληρωθούν κατ' αρχήν οι πιο νέοι και χαμηλόμισθοι με χρήματα που θα αποταμιευθούν από το γεγονός ότι η ΠΑΕ θα γλιτώσει χρήματα από τη στιγμή που θα διαμείνει στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού… Μάλιστα, επεσήμαναν στον Δημητρέλο πως αυτοί οι παίκτες ζουν με δανεικά και όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι δεν έχουν λεφτά ούτε για βενζίνη, ούτε καν για τα διόδια για να πηγαινοέρχονται στα Σπάτα. Παράλληλα ζήτησαν από τον Ανδρέα Δημητρέλο να μάθουν για τις εξελίξεις με τους επενδυτές, με τον τελευταίο να εκφράζει την αισιοδοξία του πως το θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα και με θετικό τρόπο.

Ο Δημητρέλος ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνουν και ζήτησε από τους παλιούς να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να μην αποπροσανατολιστεί από τα προβλήματα και να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Πλατανιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου