Συνελήφθη τελικώς, μετά χιλίων βασάνων, ο «δράκος της Πάρου», όπως τον αποκαλεί η Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 21χρονο Πακιστανό, ονόματι Αλί Μ. (ούτε το πλήρες όνομά του δε δίνουν, για να τον προστατεύσουν!), στον οποίο είχαν καταλήξει τις τελευταίες ημέρες οι αρχές, θεωρώντας τον βασικό ύποπτο. Σύμφωνα με την διπλή ανάλυση στα εργαστήρια της Αστυνομίας, του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του Πακιστανού ρατσιστή με αυτό του δράστη της αποτρόπαιης ρατσιστικής πράξης που βρέθηκε στα ρούχα της νεαρής Ελληνίδας (15χρονης!), υπάρχει πλήρης ταύτιση.

Μάλιστα σήμερα ομολόγησε την πράξη του. Αρχικά, είπε πως είδε την κοπέλα να ακούει μουσική με τα ακουστικά του κινητού της τηλεφώνου και θέλησε να της αρπάξει το τηλέφωνο. Αυτή όμως αντέδρασε, και τότε εκείνος χτύπησε με σαδιστική-ρατσιστική μανία το πρόσωπό της στα βράχια. Εν συνεχεία, ασέλγησε εις βάρος της και την κοπάνησε! Επιπροσθέτως, υπέδειξε το σημείο που πέταξε το τηλέφωνο της μικρής, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι σκοπός του ήταν από την αρχή η ασέλγεια και όχι η κλοπή του τηλεφώνου.

Οι αρχές έφτασαν στον Πακιστανό εγκληματία χάρη στην παρατηρητικότητα της μητέρας του θύματος, που ανέφερε το γεγονός ότι μελαψό άτομο που φορούσε λευκό παντελόνι και πολύχρωμα πουκάμισο, πέρασε από μπροστά τους δύο φορές εκείνη την ημέρα και τις κοιτούσε επίμονα. Σύμφωνα με αυτούς που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν συχνά –μιας και εργαζόταν ως κηπουρός σε επιχείρηση του νησιού- επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία της μητέρας του θύματος, περί της αμφίεσής του δράστη την συγκεκριμένη ημέρα. Ο Πακιστανός ρατσιστής, μόλις είδε να σφίγγει ο κλοιός γύρω του εγκατέλειψε εσπευσμένα την Πάρο, προφασιζόμενος σοβαρή ασθένεια συγγενικού του προσώπου και κατέληξε στην Αθήνα.

Να σημειωθεί, ότι το θύμα της βδελυρής ρατσιστικής επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο…

Εδώ και τώρα οφείλουν να απολογηθούν ενώπιον του ελληνικού λαού για τα παραμύθια που του σερβίρουν τόσον καιρό για «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» που «είναι θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από Έλληνες»... Επίσης, να κοπιάσει και ο… ευαίσθητος Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που λίγες ημέρες νωρίτερα απειλούσε ότι θα έρθει να εξετάσει τη… νομιμότητα της Χρυσής Αυγής. Να πάει, όμως, πρώτα από το Αττικό Νοσοκομείο για να δει τα απεχθή αποτελέσματα του ρατσισμού των προστατευομένων του κατά των Ελλήνων και μετά τα ξαναλέμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου