Συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ-παρά τις αντιξοότητες-ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τις προηγούμενες ημέρες είχε σειρά επαφών με πιθανούς χορηγούς της ΠΑΕ, κάτι που δείχνει τη σαφή του πρόθεση να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» θέλει να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του πλάνου του και τα μηνύματα που παίρνει είναι θετικά, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν μετά τις εκλογές. Τότε και υπό τη νέα κυβέρνηση θα γίνει προσπάθεια για νέο διακανονισμό των οφειλών της ΠΑΕ προς Δημόσιο και Εφορία, προκειμένου να καταστεί βιώσιμη η εταιρεία.

Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες το ποσό που καλείται να πληρώσει σε μηνιαία βάση η ΑΕΚ είναι δυσβάσταχτο και θα ζητήσει μείωση της δόσης και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Όλα αυτά κι ενώ πάνω από το κεφάλι της ομάδας υπάρχει η λαιμητόμος της διάρρηξης του άρθρου 44, που θα συμβεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ζητείται προπονητής

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν της επιτρέπει καν να προσλάβει προπονητή. Ο Τραϊανός Δέλλας, που είναι συναισθηματικά δεμένος με την «Ένωση», δεν… ψήθηκε από την πρόταση να αναλάβει τα ηνία της ομάδας-είτε ως πρώτος προπονητής είτε δίπλα σε κάποιον πιο έμπειρο-καθώς η κατάσταση στην ομάδα κάθε άλλο παρά εγγυάται αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Στα υπόψη της διοίκησης είναι οι Ντανιέλ Μπατίστας και Βαγγέλης Βλάχος. Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί αρκετοί ξένοι προπονητές, μεταξύ αυτών και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις όπως οι Χουάν Κάρλος Γαρίδο και Πάτρικ Κλάιφερτ, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Δέλλας εμφανίστηκε διστακτικός, πώς θα είναι διαφορετική η στάση προπονητών που έχουν κάποιες περγαμηνές και κανέναν «δεσμό» με την ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου