οπελ ανταμ
Mε έναν πολύ έξυπνο και διαφορετικό τρόπο η Opel προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του νέου της μίνι μοντέλου. Το Adam όπως τελικά θα ονομάζεται, θα αποτελέσει τη νέα πρόταση της γερμανικής φίρμας στις αστικές μετακινήσεις.

Χρησιμοποιώντας μια συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» με τη μορφή κόμικ και με συμμετέχοντες στελέχη της αλλά και νεαρούς «φανατικούς» φίλους της, η Opel προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του νέου μίνι μοντέλου που ετοιμάζει και το οποίο μέχρι τώρα γνωρίζαμε ανεπίσημα ως «Junior».

Τελικά λοιπόν το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Adam, παραπέμποντας έντονα στο όνομα του δημιουργού της γερμανικής φίρμας, του Adam Opel.
Νεανικό, 3θυρο και με μήκος 3,7 μέτρων

Όπως προκύπτει από τα λόγια των στελεχών της Opel, το νέο μοντέλο θα έχει σαφώς νεανικό προφίλ. Διαθέτει 3θυρο αμάξωμα με 4θέσιο εσωτερικό και μήκος 3,7 μέτρων και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο στη Γερμανία.Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που τονίζεται είναι και το γεγονός ότι το Adam θα έχει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης προκειμένου κανένα να μη μοιάζει με το άλλο και συνεπώς να είναι ακόμα πιο ελκυστικό στο νεανικό κοινό στο οποίο απευθύνεται και το οποίο θέλει να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

Ντεμπούτο στο Παρίσι το Σεπτέμβριο

Το επίσημο ντεμπούτο του Adam θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Για την ώρα, η Opel έχει δημοσιοποιήσει μια επίσημη εικόνα από τις δοκιμές του αυτοκινήτου που όμως είναι ντυμένο με το γνωστό καμουφλάζ.

Πηγή: autotriti-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου