Αρκετούς μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής της Lady Gaga σε επεισόδιο των Simpsons , και λίγο πριν την μετάδοση του επεισοδίου, ήρθε η πρώτη φωτογραφία για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το πώς σχεδίασαν την πάντα εκκεντρική σταρ οι συντελεστές της σειράς.
Φυσικά το κοστούμι είναι όσο εξωφρενικό περιμένει κανείς από την Gaga: πανκ φόρεμα, συνοδευτική τιάρα και πλατφόρμες-σήμα κατατεθέν της. Βέβαια όσοι δουν το επεισόδιο έχουν να περιμένουν πολλά περισσότερα: πιστοί στο στιλ της τραγουδίστριας, οι animators της σειράς σχεδίασαν άλλα 17 (!) κοστούμια για τον χαρακτήρα της.

Στο επεισόδιο η Lady Gaga σταματά στην πόλη του Σπρίνγφιλντ και προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό της Λίσα, που έχει απομονωθεί κοινωνικά, τραγουδώντας για την σημασία της ατομικής αξίας πέρα από τις συμβάσεις της κοινωνίας.

Η Gaga παραδέχτηκε ότι η επίσκεψή της στο Σπρίνγκφιλντ ήταν αγχωτική. «Δημιουργώ μουσική αλλά δεν ηχογραφώ διαλόγους κάθε μέρα, και οι χαρακτήρες είναι τόσο πειστικοί και ειλικρινείς και τρελοί και αστείοι, που έπρεπε να θυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου την ειλικρίνεια του χιούμορ. Σε αυτό προσπαθούσα να συγκεντρωθώ, να μην δημιουργήσω έναν χαρακτήρα ακριβώς αλλά να είμαι όσο πιο ειλικρινής μπορούσα,» δήλωσε πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι η εμπειρία ήταν «ένα από τα πιο κουλ πράγματα που έχω κάνει.» Αποκάλυψε δε και μια μικρή λεπτομέρεια της πλοκής, και συγκεκριμένα ένα φιλί με τη Μαρτζ!
Από τη μεριά του ο δημιουργός της σειράς, Ματ Γκρόνινγκ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες της Gaga και ευτυχής που την εξασφάλισε για την γκεστ εμφάνιση. «Από την αρχή της σειράς ήθελα να έχουμε τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην σειρά, και η Gaga είναι μία από αυτές. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, έχουμε την τιμή να έχουμε έναν καλεσμένο νεότερο από την ίδια τη σειρά!»

Το επεισόδιο «Lisa Goes Gaga» θα προβληθεί στις 20 Μαΐου στις ΗΠΑ.

Χ.Λ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου