CHELSEA CHAMPIONS LEAGUE 2012 PENALTY
Μέσα στο σπίτι της Μπάγερν, έχοντας ισοφαρίσει στο τσακ και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, η Τσέλσι επικράτησε 4-3 (1-1 κ.α.) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης!
Από ήρωας θα γινόταν μοιραίος σε λίγα λεπτά ο Ντρογκμπά, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε στην περιοχή τον Ριμπερί και έκανε πέναλτι.

Ο Άριεν Ρόμπεν ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα χαμηλά και αριστερά του Τσεχ, ο οποίος έπεσε και απέκρουσε, ενώ στην συνέχεια μπλόκαρε, κρατώντας το 1-1.

Στο 108' η Μπάγερν έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Όλιτς, ο οποίος από σέντρα του Λαμ έκανε κάτι μεταξύ πλασέ και πάσας, τελικά η μπάλα πέρασε άουτ, με τον Βαν Μπάουτεν να είναι αδύνατο φυσικά να προλάβει να μπει στην φάση.

Η διαδικασία των πέναλτι

ΜΠΑΓΕΡΝ: Λαμ... Γκολ

ΤΣΕΛΣΙ: Μάτα... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Νόιερ!!!

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μάριο Γκόμεθ... Γκολ

ΤΣΕΛΣΙ: Νταβίντ Λουίζ... Γκολ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ... Γκολ

ΤΣΕΛΣΙ: Λάμπαρντ... Γκολ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Όλιτς... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Τσεχ!!!

ΤΣΕΛΣΙ: Άσλεϊ Κόουλ... Γκολ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Σβάινσταϊγκερ... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΣΕΧ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ!!!

ΤΣΕΛΣΙ: Ντρογκμπά... ΓΚΟΛ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Τιμοστσούκ, Κοντέντο, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ (87' Βαν Μπάουτεν), Ρόμπεν, Ριμπερί (96' Όλιτς), Μάριο Γκόμεθ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Μπέρτραντ (73' Μαλουντά), Μάτα, Καλού (84' Τόρες), Ντρογκμπά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου