Τις διαδικασίες για την επιστροφή του στην ΑΕΚ επισπεύδει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όλα συνηγορούν ότι αυτή θα γίνει στην επαναληπτική γενική συνέλευση της 23ης Μαΐου, αλλά μέχρι τότε ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» δεν μένει άπραγος.
Πληροφορίες αναφέρουν πως προτίθεται να καταβάλει εντός του μήνα ποσό περίπου 1,25 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στη δόση για το άρθρο 44 που έπρεπε να είχε καταβληθεί από τον Οκτώβριο. Πρόκειται για μία οφειλή που δεν μπορεί να πάρει… αναβολή, αφού η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει τη ρύθμιση και να φορτωθεί το αρχικό χρέος, κάτι που θα συνεπάγεται τη χρεοκοπία και διάλυσή της.

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τις προσπάθειες για εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης της ομάδας, είτε από μετόχους της ομάδας του 2004, είτε από νέους επιχειρηματίες. Ζωτικής σημασίας είναι ο νέος διακανονισμός των οφειλομένων προς το Δημόσιο, με μείωση της μηνιαίας επιβάρυνσης για την ΠΑΕ και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Στην προσπάθειά του αυτή πιθανώς να μη βοηθά το πολιτικό σκηνικό αβεβαιότητας, όπως διαμορφώνεται μετά τις χθεσινές εκλογές. Εξάλλου, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχεδιάζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ, δίχως να είναι γνωστό το ακριβές αντικείμενο, ενώ «τρέχει» και για το θέμα του γηπέδου, σχετικά με το οποίο πιθανώς να έχει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον Γιάννη Βούρο.

Όλα για όλα

Το τελευταίο της χαρτί για την πρώτη θέση των πλέι οφ παίζει μόλις στη δεύτερη αγωνιστική της διαδικασίας η ΑΕΚ. Πολύ απλά γιατί αν δεν νικήσει απόψε (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το www.sport-fm.gr) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (και πολύ περισσότερο αν χάσει), θα διατηρεί απλώς μαθηματικές ελπίδες για να πάρει το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League. Έξτρα κίνητρο αποτελεί το γεγονός ότι η «Ένωση» μετρά τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε έξι ματς με τους «πράσινους» σε πλέι οφ.

Για το Νίκο Κωστένογλου αποτελεί το 2-0 στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό πρόβαλε στους παίκτες του στιγμιότυπα από εκείνη την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτη φαρέτρα, αφού πέραν των Δέλλα και Φούντα, όλοι είναι διαθέσιμοι και συμπεριέλαβε 25 παίκτες στην αποστολή. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Κώστα Μανωλάς αναμένεται να πάρει τη θέση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη ως στόπερ δίπλα στον Γιάννη Κοντοέ. Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας και Καράμπελας θα συμπληρώνουν την πεντάδα των μετόπισθεν. Μάκος, Καφές και Βάργκας θα είναι η τριπλέτα του κέντρου, με τον Λεονάρντο αριστερά τους, πιθανότατα τον Κλωναρίδη αντί του Σιαλμά δεξιά και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου