Tasos Flampouras
Να μας μιλήσετε λίγο για την εταιρεία σας, τι ακριβώς κάνετε, με τι ασχολείστε…

Είμαι ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας AVENTURINE, εταιρεία που κατασκεύασε ένα παιχνίδι online videogame Dark Forlorn Night. Έχουμε φτιάξει ένα online videogame, το οποίο έχει κυκλοφορήσει αυτή τη στιγμή και πωλείται σε 120 χώρες του κόσμου. Το 99% του τζίρου μας προέρχεται από το εξωτερικό. Έχουμε μια κοινότητα περίπου 3 εκατ. άτομα που παρακολουθούν το παιχνίδι. Το παιχνίδι το έχουν παίξει 100.000 άνθρωποι περίπου από όλο τον κόσμο και είναι ένα παιχνίδι το οποίο συνεχίζεται είτε παίζει κανείς είτε δεν παίζει.. υπάρχουν άνθρωποι μέσα οι οποίοι παίζουν, αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος μέσα, χιλιάδες κόσμος, ο οποίος ασχολείται με αυτό.

Πώς προέκυψε η επαφή σας με το Open Coffee;

Τα παιδιά από το Open Coffee με προσέγγισαν και μου ζήτησαν να κάνω μια ομιλία και.. εδώ στην Τεχνόπολη.. ήρθα και μίλησα γι αυτό που κάναμε.. Εκείνη την εποχή δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το παιχνίδι μας. Γνώρισα πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και άτομα με ενδιαφέρον γι αυτά τα οποία κάνουνε.. Από αυτές τις γνωριμίες προέκυψαν κάποια στελέχη στην εταιρεία μας, μια συνάντηση με κάποιους σύμβουλους του μετέπειτα πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο είχαμε και μια συνάντηση και ενδιαφέρθηκε για τον κλάδο τον δικό μας και είχε πολλές ερωτήσεις να κάνει και άκουσε και κάποιες προτάσεις.

Τα οφέλη από τη συμμετοχή σας στο Open Coffee;

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκονται άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τις ίδιες απόψεις και τα ίδια ενδιαφέροντα γιατί όλοι γνωρίζουμε κάποιους οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν τους γύρω μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα σύλλογο, ο οποίος αυτό το σκοπό έχει να γνωριστούμε μεταξύ μας και να βοηθάει ο ένας τον άλλο.

*Ο Τάσος Φλάμπουρας είναι ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας AVENTURINE
Τάσος Φλάμπουρας, Επιχειρηματίας VIDEO
rwf-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου