Τηλεφωνική παρέμβαση στο «Πρωινό Mou» έκανε το πρωί της Παρασκευής η Έλενα Παπαβασιλείου για να μιλήσει για την συνάντησή της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χθες το βράδυ, στο «Villa Mercedes».

Ο 33χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στην Αθήνα και το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζε στο «Villa Mercedes», όπου έπαιζε μουσική η Ναταλία Γερμανού. Ο Γιώργος Λιάγκας, συνομιλώντας με την Έλενα Παπαβασιλείου αστειεύτηκε λέγοντας: «Πες μας για τον Άστον Κούτσερ. Σε φλέρταρε ή όχι;». «Καμία σχέση!» ήταν η απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας. «Μας απογοητεύεις τώρα! Λέγαμε ότι επειδή είσαι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες θα τον καταπλήξεις και θα τον κρατήσουμε στην Ελλάδα για να επενδύσει και να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα» δήλωσε γελώντας ο 42χρονος παρουσιαστής, με εκείνη να απαντά πως δεν ήξερε ότι είχε τέτοιο "βάρος" στις πλάτες της.

Τότε η Φαίη Σκορδά της ζήτησε να περιγράψει τις εντυπώσεις της από τον διάσημο ηθοποιό: «Είναι όπως τον βλέπουμε στις ταινίες. Ίδιος. Δεν είναι σαν τους άλλους που τρομάζουμε να τους αναγνωρίσουμε από κοντά. Ψηλός, γοητευτικός, άνετος με την παρέα του, χόρευε και διασκέδαζε» είπε, ενώ όταν της ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, πρόσθεσε «Δεν τον είδα να είναι με καμία (σύντροφο), είναι αλήθεια. Προσπαθούσα να είμαι λίγο διακριτική και να μην είμαι ρεπόρτερ να τον κυνηγάω και να λέει ο άνθρωπος “τι γίνεται και τι κάνει αυτή η τρελή;”».

Της άρεσε σαν άντρας; «Δεν είναι κακός. Αλλά αν δεν ήταν μεγάλος σταρ στο Χόλιγουντ, δεν ξέρω πόσο πολύ θα τον κοιτούσαμε. Δεν είναι κακός πάντως».

Όσο για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού όταν τον πρωτοαντίκρισε μπροστά της, η συνεργάτιδά της είπε: «Ήταν θεά! Περιμέναμε να έρθει για να δει ποιος διασκεδάζει με τη μουσική της. Και ξαφνικά έρχεται, περνά από δίπλα του, τον κοιτάει και τον ξανακοιτάει σαν να λέει “πλάκα μου κάνετε τώρα;”».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου