Ιχθείς 2012 Προβλέψεις (19 Φεβρουάριου - 20 Μαρτίου)
Δυναμικοί και ευφυείς οι Ιχθείς, το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια ενδιαφέρουσα χρονιά με σκαμπανεβάσματα, μαζί με μερικές απροσδόκητες προκλήσεις. Χαρακτηρίζονται από προσαρμοστικότητα και είναι συμπαθείς με καλοσύνη, τρεις διαφορετικές ποιότητες που επιτρέπουν στους Ιχθείς ναι είναι πετυχημένοι στις προσπάθειές τους το 2012.

Οι Ιχθείς έχουν μια φυσική τάση να είναι νευρικοί ειδικά σε σχέσεις με τις ευθύνες τους ή όταν βγαίνουν έκτος προγράμματος. Όμως είναι ευκίνητοι σαν τα ψάρια και είναι γνωστοί για τη βαθιά σκέψη τους που θα τους επιτρέψει να επικρατήσουν ακόμη και σε περιόδους διαμάχης, απλά θα πρέπει να φροντίσουν να κρατήσουν τις αρνητικές σκέψεις μακριά.

Αγάπη και σχέσεις: Ιχθείς 2012 Προβλέψεις
Μια νέα αγάπη μπορεί να είναι στο άμεσο ορίζοντα για τους ελεύθερους Ιχθύες, ενώ όσοι βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα έχουν μια ανανεωμένη αίσθηση μέσα σε αυτή το 2012. Στο μέτωπο της οικογένειας, τα πράγματα θα είναι μάλλον ευχάριστα και φέτος.

Παρά το κατά τα άλλα αρμονικό 2012, το τρίτο τρίμηνο μπορεί να φέρει μια μικρή διαφωνία με τα μέλη του αντίθετου φύλου και θα χρειαστεί προσοχή σε θέματα αγάπης κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Εργασία και Οικονομικά: Ιχθείς 2012 Προβλέψεις
Το 2012 φαίνεται να είναι μια χρονιά επιτυχίας και ικανοποίησης στο μέτωπο της σταδιοδρομίας για τους ιχθείς και θα δοθούν ευκαιρίες σε οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό, ευκαιρίες για ταξίδια. Θα αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγουν την έναρξη οποιασδήποτε νέας επιχείρησης ή συνεταιρισμού μέσα στο 2012 για την αποφυγή προβλημάτων αργότερα.

Υγεία: Ιχθείς 2012 Προβλέψεις
Παρά το γεγονός ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι καλό για θέματα υγείας και ευεξίας, οι Ιχθείς θα πρέπει να προσέξουν για μικρο-προβλήματα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων τριμήνων του 2012. Κρυολογήματα , γρίπη, παθήσεις του στομάχου, πονοκεφάλους, πόνους στην πλάτη ή πόνο στις αρθρώσεις μπορεί κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.

Προβλήματα υγείας μπορεί να έχουν οι αγαπημένοι τους αυτό το έτος, θα είναι σημαντικό να είναι σε αρμονία με τους συγγενείς και φίλους τους λοιπόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου