Κριός προβλέψεις 2012 (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αποπνέει μια αίσθηση τυχοδιωκτισμού και ενθουσιασμού, και κουβαλά μέσα του απεριόριστές πηγές ενέργειας.
Οι Θαρραλέοι μας Κριοί που γεννήθηκαν μεταξύ 21 Μαρτίου και 19η Απρίλη είναι ασφυκτικά γεμάτοι από θαυμαστές ιδιότητες και το 2012 είναι το έτος που μια θετική και αναμενόμενη αλλαγή θα συμβεί.

Αγάπη και Σχέσεις: Κριός Ζώδια προβλέψεις 2012

Η Οικογενειακή ζωή βελτιώνεται το 2012, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία δύο τρίμηνα. Οι Κριοί θα πρέπει να κοιτάξουν προς την οικογένειά τους για παρηγοριά και να απολαύσουν τη σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των συζύγων και των παιδιών τους, και στις δύο περιπτώσεις μπορούν να περιμένουν μόνο ευτυχία.

Οι Κριοί είναι πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες, σκέψεις και προτάσεις, και ενώ αγαπούν την ελευθερία τους η μεγάλη προσαρμοστικότητα τους, τους επιτρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να πράξουν το καλύτερο σε οποιαδήποτε κατάσταση. Για τους ελεύθερους κριούς το ενδεχόμενο μιας τυχαίας συνάντησης ιδίως κατά τα μέσα του έτους, μπορεί εύκολα να γίνει μια ισχυρή φιλία που ίσως θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη αγάπη.

Εργασία και Οικονομικά: Κριός προβλέψεις 2012

Οι κριοί μας δεν πρέπει να διστάσουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό τους και τη δημιουργικότητά τους αυτό το έτος και όσο αναφορά τα επαγγελματικά τους, το 2012 θα μπορούσε να επιφέρει ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις, αν και δεν μπορεί να αποδώσει καρπούς μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Οι κριοί θα πρέπει να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να συνεργαστούν με ομοϊδεάτες τους.

Το ζώδιο του Κριού θα ευνοηθεί όσο αναφορά τα οικονομικά , επιτρέποντάς τους να ξοδεύουν τα χρήματά τους λίγο πιο συνετά από ότι έκαναν στο παρελθόν. Ωστόσο, η αρχή του έτους δεν είναι ευνοϊκή για δικαστικές διαμάχες , προαγωγές, και αλλαγές σε θέσεις εργασίας ή ακόμα και επενδύσεις, έτσι είναι μάλλον καλύτερο να περιμένουν μέχρι το τρίτο ή το τέταρτο τρίμηνο του έτους για τέτοιου είδος κινήσεις


Υγεία: Κριός 2012 προβλέψεις

Οι περισσότεροι Κριοί θα έχουν ένα χρόνο γεμάτο με καλή υγεία το 2012, αλλά θα πρέπει να μεριμνήσουν για αυτό με συχνή άσκηση και σωστή διατροφή. Είναι σημαντικό για τους Κριούς να αφήσουν χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση και να παραμείνουν ισορροπημένοι και ήρεμοι, γιατί παρά τα υψηλά επίπεδα της ενέργειάς τους, τείνουν να αναλαμβάνουν περισσότερα από μπορούν να χειριστούν ξεχνώντας τις δικές τους ανάγκες.


Οι Κριοί θα απολαύσουν ένα χρόνο αλλαγών που είναι στην ζύμωση για τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια ή περισσότερο, που φέρνει μαζί του την ανακούφιση από ενοχλήσεις απογοητεύσεις και άγχη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου