Σκορπιός 2012 Προβλέψεις (24 Οκτωβρίου - 21 Νοέμβριου)
Οι πολύ πειστικοί σκορπιοί εκπροσωπούνται στο ζωδιακό κύκλο από το σύμβολο της μυστικότητας τον σκορπιό και είναι γεμάτοι πάθος με χαρακτήρα που μαγνητίζει, γεννήθηκαν από τις 24 Οκτωβρίου του και 21 Νοεμβρίου.

Οι σκορπιοί είναι πολύ καλοί σε ότι κάνουν και κατέχουν μια σειρά από αξιοθαύμαστες ιδιότητες με πρώτη ένα πάθος για τα πράγματα, που τους επιτρέπει να πετύχουν υψηλούς στόχους που οι άλλοι τους θεωρούν πολύ δύσκολους.

Το 2012 ίσως να φέρει μαζί του μερικές δραματικές αλλαγές για τους Σκορπιούς οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν να βασίζονται στην απεριόριστη ενέργεια τους για να προχωρήσουν.

Αγάπη και σχέσεις: Σκορπιός 2012 Προβλέψεις
Η ερωτική ζωή και οι προσωπικές σχέσεις για τους σκορπιούς μέσα στο 2012 για τον Σκορπιό οδηγούνται σε ευτυχείς καταλήξεις και ευχάριστα συμπεράσματα. Αυτό ισχύει σε σχέσεις μεταξύ συζύγων, παιδιών, και στενών συγγενών όπου θα δουν θαυμαστές αλλαγές προς το καλύτερο.

Φέτος οι σκορπιοί θα αντισταθούν στον πειρασμό και στην ζήλια και συνειδητοποιούν ότι τέτοια συναισθήματα είναι ενάντια στην ευτυχία και την επιτυχία μίας σχέσης.

Ας αποφύγουν την οικογενειακή διχόνοια που προκαλείται από την έλλειψη επικοινωνίας, παρανοήσεις, ή και τα δύο, ειδικά προς το τέλος του 2012. Διατηρώντας μια θετική στάση οι Σκορπιοί θα πρέπει να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, όταν πρόκειται για τα συναισθήματα τους, ανά πάσα στιγμή.

Εργασία και Οικονομικά: Σκορπιός 2012 Προβλέψεις
Μερικές πολύ αναμενόμενες αλλαγές πολύ πιθανόν να έρθουν τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο στο χώρο εργασίας τους , για τούς σκορπιούς αυτές οι αλλαγές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα θετικές κυρίως όσο αναφορά τα οικονομικά τους .

Οι Σκορπιοί συνεχίζουν με ενθουσιασμό το 2012 , ενώ αξιοποιούν την ανεξάντλητη ενέργεια τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ειδικά για όσους εργάζονται σε εργαστήριο ή σε περιβάλλον σχετικό με την έρευνα και την επιστήμη το 2012 μπορεί να είναι μια μάλλον αξέχαστη χρονιά.

Σε θέματα επενδύσεων ή νέων επιχειρήσεων, το τελευταίο μέρος του έτους είναι η ιδανική στιγμή για θετικά αποτελέσματα και όπως πάντα ότι αγγίζουν οι Σκορπιοί φαίνεται να μετατρέπεται σε χρυσό.

Υγεία: Σκορπιός 2012 Προβλέψεις
Παρά το γεγονός ότι ο Σκορπιοί τείνουν να είναι επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα με αυτά που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να είναι πολύ ομαλό από αυτή την άποψη. Ωστόσο προβλήματα μπορεί να εκδηλωθούν και πάλι μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν στις αρχές του 2012 για να γίνουν όσο το δυνατόν υγιέστεροι για να προστατευτούν από πιθανά προβλήματα στο στομάχι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου