Είναι επίσημο πια, αν και πολλές φορές έχουν βγει και έχουν διαψεύσει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, μία νέα πρόσφατη ανάρτηση στην σελίδα του Λευκού Οίκου, τονίζει ρητά ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για εξωγήινη ζωή.
Η δήλωση, η οποία έρχεται ως απάντηση σε δύο από τις αναφορές της κυβέρνησης We Are The People, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση της Αμερικής δεν έχει βρει αποδείξεις που να στηρίζουν την ύπαρξη εξωγήινων, προσγειώσεις UFO, απαγωγές ή άλλη εξωγήινη δραστηριότητα εδώ στον πλανήτη Γη.
Αν και δεν αποτελεί κάποια αποκάλυψη ή έκπληξη η αναφορά – στην οποία παρατίθενται αναλυτικά τα πολλά έργα που οι ΗΠΑ πραγματοποιούν για να εξερευνήσουν το σύμπαν και να εντοπίσουν των «ΕΤ» – παραδέχεται ότι τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι υφίσταται νοήμων ζωή κάπου εκεί έξω…
Πιο συγκεκριμένα η αναφορά δηλώνει:
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία ένδειξη οποιασδήποτε ύπαρξης ζωής έξω από τον πλανήτη μας, ή ότι μια εξωγήινη παρουσία έχει έλθει σε επαφή ή ασχολείται με οποιοδήποτε μέλος της ανθρώπινης φυλής. Επιπλέον, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες που να δείχνουν ότι κάποιο αποδεικτικό στοιχείο είναι κρυμμένο από τα μάτια του κοινού.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα της ζωής έξω από τον πλανήτη μας δεν είναι υπό συζήτηση ή διερεύνηση. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια σειρά έργων που εργάζονται με τον στόχο εξέταση του κατά πόσο ζωή μπορεί ή δεν μπορεί να υπάρχει πέραν της Γης.
Πολλοί έχουν επίσης σημειώσει, ωστόσο, ότι οι πιθανότητες να έρθουμε σε επαφή με κάποια από αυτές-ιδίως οποιαδήποτε ευφυή-είναι εξαιρετικά μικρό, δεδομένου των αποστάσεων.
Αλλά όλα αυτά είναι στατιστικά στοιχεία και εικασίες. Το γεγονός είναι ότι δεν έχουμε κανένα αξιόπιστο στοιχείο εξωγήινης παρουσίας εδώ στη Γη».
Πρακτικά αυτή η δήλωση δεν διαφέρει και πολύ από τις υπόλοιπες παρόμοιες που έχουν γίνει κατά καιρούς, ωστόσο δεν φαίνεται αρκετή για να πείσει όλους τους οπαδούς του «the truth is out there».
joywood.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου