Με συγκίνηση και χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο 53χρονο Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έφυγε από την ζωή μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα.Εκεί για να τον αποχαιρετήσουν βρέθηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς και ο ίδιος ήταν συνδικαλιστής και γραμματέας του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Βύρωνα. Στη κηδεία παραβρέθηκε και η Γενική Γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα. Η σορός του 53χρονου έφθασε στο νεκροταφείο με το φέρετρο να είναι τυλιγμένο με τη σημαία του ΠΑΜΕ και τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.
Συγγενείς του άτυχου οικοδόμου, εξοργισμένοι μιλούν για «εν ψυχρώ» δολοφονία.
«Τον σκότωσαν εν ψυχρώ. Ήταν άοπλος και του επιτέθηκαν οι διάφοροι μηχανισμοί», λέει στο Έθνος η Κουνιάδα του 53χρονου, Νίκη Κατσάνη.
Οι περιγραφές των τελευταίων του στιγμών συγκλονίζουν:
«Ήμασταν όλοι μαζί στο Σύνταγμα. Ο Δημήτρης, η γυναίκα του, εγώ και η κόρη του. Άοπλοι. Εγώ και η αδελφή μου φύγαμε για το σπίτι και μιλούσαμε με τον Δημήτρη στο κινητό. Όταν έγινε η επίθεση, ο Δημήτρης την πήρε τηλέφωνο και της είπε: “Ελένη μας χτυπήσανε”».
Ήταν η τελευταία φορά που η 52χρονη μίλησε με το σύζυγό της. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να γράφεται το τραγικό τέλος της ζωής του.
Ο Δημήτρης Κοτζαρίδης όπως τον περιγράφουν φίλοι, γνωστοί και αγαπημένα του πρόσωπα ήταν ένας γλυκός και ήσυχος άνθρωπος, ο οποίος είχε έρθει στην Κομοτηνή και κυνηγούσε το μεροκάματο για να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια ανέβαινε τον δικό Γολγοθά, καθώς ήταν άνεργος.
ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου