Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της «Petit Chateau» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα οι δύο πλευρές τα είπαν από κοντά στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στα Σπάτα για περίπου 1,5 ώρα. Εκεί, συζήτησαν λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνία και εν συνεχεία εκδόθηκε η ανακοίνωση που κάνει λόγο για προφορική συμφωνία. Βεβαίως, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ πολύ ορθά μπήκε και η φράση «εφόσον προκύψει έγγραφη δεσμευτική συμφωνία θα δημοσιοποιηθούν οι όροι της»...

Ο Σταύρος Αδαμίδης και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ με τους έξι εκπροσώπους της ιταλικής εταιρίας, συμφώνησαν ότι τις επόμενες 3-4 μέρες θα συνταχθούν τα συμβόλαια συνεργασίας τους. Δηλαδή την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία για να μπουν οι υπογραφές και μετά θα πρέπει εντός 48 ωρών (εργάσιμες ημέρες) να έχουν κατατεθεί τα 2 εκατ.ευρώ που έχουν ζητήσει στην ΠΑΕ ως οικονομικές εγγυήσεις σε λογαριασμό της Ενωσης.

Ετσι, αναμένεται μέχρι την επόμενη Τρίτη ή την Τετάρτη (σε μία εβδομάδα δηλαδή) να γνωρίζουμε οριστικά το αν έχουν μπει τα χρήματα από την «Petit Chateau». Δηλαδή, το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης. Αν δεν γίνει αυτό τα συμβόλαια που θα έχουν υπογραφεί δεν θα έχουν ισχύ και όσα έχουν συμφωνηθεί ακυρώνονται. Αν κατατεθούν τα χρήματα θα ολοκληρωθεί το deal και εν συνεχεία με τα 8 εκατ.ευρώ που θα δώσει μέσα στην σεζόν θα πάρει 25-30% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου