Είσαι DOer ή άτομο που απλά ονειρεύεται; Έχεις μόνο ιδέες ή είσαι πρόθυμος να τις πραγματοποιήσεις; Είσαι έτοιμος να αναλάβεις μια πρόκληση;
Δείξε μας τον «DO» εαυτό σου και κερδίσε!
Έλα σε οποιοδήποτε κατάστημα MediaMarkt και επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές της Lenovo!Με την αγορά ThinkPad Edge παίρνετε τώρα δώρο μία τσάντα μεταφοράς, καθώς κι ένα ποντίκι, ενώ με τα αντίστοιχα μηχανήματα με επαγγελματικό λειτουργικό, η Lenovo σας προσφέρει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, αξίας 150€!

Παράλληλα, με την αγορά κάθε IdeaPad Z series σας δίνουμε δώρο ένα πολύχρωμο σετ ηχείων ή ασύρματο ποντίκι. Τα IdeaCentre AiO σας προσφέρουν 100€ έκπτωση, ενώ το ολοκαίνουργιο IdeaPad Tablet K1 έρχεται με δώρο μία υπέροχη θήκη, αξίας 49€!

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και κερδίστε!

Έλατε στο MediaMarkt Αμαρουσίου 19/9-24/9 πάρτε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε το ολοκαίνουργιο Lenovo IdeaPad Tablet K1!

Lenovo DO Tour

Γίνε μέλος του Lenovo DO Tour Challenge (www.lenovodotour.com/el) και λάβε μέρος σε μία από τις 9 προκλήσεις. Γίνε ο πιο δημοφιλής «DΟer» της Ελλάδας, σε οποιαδήποτε από τις προκλήσεις, και κέρδισε ένα από τα 9 IdeaPad Tablet K1, συμμετέχοντας σε μία ή περισσότερες εργασίες σχετικά με τα ακόλουθα εννέα θέματα: «Περιβάλλον», «Παιδεία», «Υγεία & Fitness», «Πρόσβαση στην Τεχνολογία», «Ψυχαγωγία», «Art & Design», «Επιδόσεις & Ταχύτητα», «Κοινωνική Ευθύνη» και «Δαφήμιση».
Προκρίσου στον τελικό γύρο για να ανταγωνιστείς με «DΟers» από 9 άλλες χώρες. Το έπαθλο; Ένα ταξίδι στο Πεκίνο, επίσκεψη στα κεντρικά της Lenovo και το Κέντρο Καινοτομίας, καθώς και στα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης και σε μέρη για μοναδικές αγορές.
Παράλληλα, έλα στο φορτηγό της Lenovo, διασκέδασε και κέρδισε μοναδικά δώρα! Η αυτοκινούμενη έκθεση θα βρίσκεται για 2 μόνο ημέρες στο McArthurGlen Athens, δίνοντας σου την ευκαιρία να δεις από κοντά τις μοναδικές καινοτομίες της Lenovo!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου