Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της ηθοποιού, η Jennifer Aniston ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Brad Pitt και είπε πως «υπερέβη τα όρια και έγινε αγενής, προσβλητικός και αναξιοπρεπής». Δημόσια, βέβαια, δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και οι εκπρόσωποί της συμφώνησαν ότι αυτή είναι η καλύτερη στάση, αποφεύγοντας και εκείνοι να κάνουν οποιαδήποτε επαφή με τους εκπροσώπους Τύπου του Brad Pitt.
O δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Parade, είχε πει ότι η ζωή του την περίοδο που ήταν παντρεμένος με τη Jen δεν είχε κανένα ενδιαφέρον και ότι προσποιούνταν τον ευτυχισμένο ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν.



Παρ' ότι προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του και να ανασκευάσει την κακή εντύπωση που προκάλεσε με τις προσβλητικές για την πρώην σύζυγό του δηλώσεις ,λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι παραποίησαν τα λόγια του και πως σέβεται και αγαπάει την Aniston γιατί είναι το πιο δοτικό και όμορφο πλάσμα που έχει γνωρίσει, ο απόηχος της συνέντευξης του τον ακολουθεί και συχνά καλείται να απολογηθεί γι' αυτά που είπε.

Κατά την εμφάνιση του στην εκπομπή Today Show, ο παρουσιαστής Matt Lauer τον έφερε σε δύσκολη όταν άνοιξε μπορστά του το περιοδικό Parade και πήγε να το διαβάσει. O Brad τον σταμάτησε λέγοντας ότι δεν θα μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία. «Μέσα μου ξέρω τις προθέσεις μου, ξέρω τι πιστεύω και τι νιώθω για τη Jennifer,όπως ξέρω και ότι τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν, ζω εκτός της πλαστής πραγματικότητας που δημιουργούν οι δημοσιογράφοι και το βρίσκω υγιές».



Πάντως η Aniston ανεξαρτήτως του αν και πόσο πληγώθηκε μέσα της, ασυνείδητα εκδικείται τον Pitt και δείχνει να απολαμβάνει τη σχέση της με τον Justin Theroux.Οι φωτογράφοι τους εντοπίζουν συνέχεια μαζί και η Jennifer δείχνει πραγματικά ερωτευμένη για πρώτη φορά μετά το χωρισμό της.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού Jennifer Aniston- Justin Τheroux ήταν βραδινή. Εμφανίστηκαν μαζί σε φιλανθρωπική βραδιά για τα θύματα του σεισμού της Αιτής που έγινε στο Cristie's Auction House στη Νέα Υόρκη και συνέχισαν τη βραδιά τους με ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Il Cantiori.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου