Χαμός στην Κύπρο! Μεγάλη αναστάτωση.Ο λόγος; Το γεγονός ότι η Έλενα Παπαρίζου ακύρωσε ξαφνικά δύο προγραμματισμένες συναυλίες της στη Μεγαλόνησο.Με το που έγινε γνωστή η είδηση οι δημοσιογράφοι στην Κύπρο ψάχνουν απεγνωσμένα να δουν για ποιο λόγο η Έλενα δε θα κάνει τις συναυλίες της.
Μήπως δε θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις για το χωρισμό της από τον Τόνι; Μπααα. Η Έλενα από κάτι τέτοια δε μασάει. Σκάει ένα χαμόγελο, λέει και μια καλή κουβέντα στους δημοσιογράφους και φεύγει χωρίς να πει τίποτα.Μήπως πάλι οι συναυλίες δεν έκοψαν εισιτήρια; Αυτό ισχυρίζονται οι κακές γλώσσες, αλλά οι διοργανωτές των συναυλιών το διαψεύδουν κατηγορηματικά.
«Τα εισιτήρια ήταν sold out. Εγώ καταλαβαίνω την άποψη των δημοσιογράφων. Οποιαδήποτε συναυλία αναβάλλεται μιλάνε, ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια. Από την άλλη μεριά να ξέρετε, ότι εμείς σαν παραγωγή ακόμα και να μην ήτανε sold out οι συναυλίες, πάλι θα γινόντουσαν, αν ο καιρός ήταν εντάξει», λένε.
H αιτία είναι πολύ πιο απλή. Ο καιρός!!! Η μετεωρολογική υπηρεσία της Κύπρου έκανε πρόγνωση για καταιγίδες και βροχοπτώσεις κι έτσι επειδή το club που θα εμφανιζόταν η Έλενα είναι δίπλα στη θάλασσα και ανοιχτό αποφασίστηκε να ακυρωθούν.
Πάντως προς το παρόν στην Κύπρο σκάει ο τζίτζικας. Θα φανεί απόψε το βράδυ αν όντως θα έρθει στην Κύπρο ο κατακλυσμός του Νώε.
toblogtonkirion

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου