H 26χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας High School Musical Ashley Tisdale , είναι φαν της γυμναστικής. Τα αποτελέσματα της σκληρής της προσπάθειας φάνηκαν χθες όταν αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία σε μια πισίνα στο Μαϊάμι της Φλόριντα.Με χαλαρή διάθεση, αφαίρεσε τις τιράντες από το πάνω μέρος του μαγιό της για να μαυρίσει ομοιόμορφα. Έτσι αποκαλύφθηκε και το τατουάζ που έχει στην πλάτη της η ηθοποιός. Η Ashley έχει χαράξει στην πλάτη της που εκφράζει τη φιλοσοφία και το σκεπτικό της, « believe» δηλαδή «πιστεύω».

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Allure το τατουάζ αυτό το έκανε με τη μητέρα της γιατί θέλει οι γονείς της να εγκρίνουν αυτά που κάνει και κυρίως γιατί η μητέρα της πάντα την ενθάρρυνε να πιστεύει στον εαυτό της και στους στόχους της.
Η ανερχόμενη ηθοποιός βρίσκεται στο Μαϊάμι με το φίλο της τον 29χρονο σκηνοθέτη Scott Speer. Όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη, το σώμα της οφείλεται στην εντατική γυμναστική που κάνει με προσωπικό γυμναστή. «Πάντα βρίσκω χρόνο για γυμναστική γιατί εκτός του ότι με κάνει να νιώθω υγιής και δυνατή, με βοηθάει να αποβάλλω το στρες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου