Σε αναζήτηση χρημάτων βρίσκεται η ΑΕΚ για να καλύψει άμεσα υποχρεώσεις που φτάνουν τα 1,5-2 εκατ. ευρώ. Η μικρή κίνηση των διαρκείας (περίπου 7.000) και των «Supporters» (που έχουν συγκεντρώσει 1.303.200 ευρώ) σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Πέτρου Παππά και την απροθυμία του Νίκου Νοτιά να βάλει επιπλέον χρήματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ.

Έτσι πέραν του ότι είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν όλες οι μεταγραφικές επιθυμίες του Μανόλο Χιμένεθ, η «Ένωση» πιέζεται για να αντεπεξέλθει στις υπάρχουσες υποχρεώσεις, ενώ το ενδεχόμενο μη αντικατάστασης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είναι ορατό. Πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα υπογραφεί το διαζύγιο με τον Σενεγαλέζο μεσοαμυντικό, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οικογενειακό του πρόβλημα. Στους όρους της λύσης της συνεργασίας θα τεθεί και ρήτρα… απαγόρευσης μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα. Όχι επειδή υπάρχει τέτοιος φόβος, αλλά για να είναι «καλυμμένη» σε κάθε περίπτωση η διοίκηση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που έχει χαρακτηρίσει την επικείμενη αποχώρηση του Ντιόπ τη μεγαλύτερη απώλεια για την ΑΕΚ, θα ζητήσει ενίσχυση στη θέση αυτή στο σημερινό του ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη. Όμως για να βρεθεί αξιόλογος αντικαταστάτης (και όχι να γίνει κάποιο «μπάλωμα») είναι αναγκαίο να υπάρξει πώληση παίκτη ή να ξεφορτωθεί η ΠΑΕ ένα βαρύ συμβόλαιο (π.χ. Γκερέιρο).

sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου