Η ταινία δεν έχει καν αρχίσει γυρίσματα, αλλά ο παραγωγός Τζο Ροθ ήδη έχει αρχίσει να συζητά το ενδεχόμενο να δούμε τη «Χιονάτη και τον Κυνηγό» σε τρεις ταινίες που θα συνθέσουν μια τριλογία επάνω στην πειραγμένη (όσο δεν πάει) εκδοχή του κλασικού παραμυθιού. Για μια τέτοια απόφαση θα έπρεπε, ωστόσο, να συμφωνήσει και το καστ, που περιλαμβάνει τη Σαρλίζ Θέρον, την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Κρις Χέμσγουορθ του Thor.
Η «Χιονάτη», με τον Ρούπερτ Σάντερς στην καρέκλα του σκηνοθέτη πέρασε από διάφορες περιπέτειες μέχρι να βρει τον «Κυνηγό» της, αφού ο Βίγκο Μόρτενσεν αποχώρησε,
Μία Χιονάτη δεν είναι ποτέ αρκετή
ο Χιου Τζάκμαν δεν έφτασε σε τελική συμφωνία με τη Warner και τελικά στο ρόλο η παραγωγή «έκλεισε» τον Χέμσγουορθ. Παρά το γεγονός ότι το πρότζεκτ θα έχει να ανταγωνιστεί τη «Χιονάτη» του Τάρσεμ Σάι, με τη Λίλι Κόλιν να δαγκώνει πρώτη το μήλο και τη Τζούλια Ρόμπερτς ως κακιά βασίλισσα, ο Τζο Ροθ φαίνεται να πιστεύει στη δύναμη του παραμυθιού, θεωρώντας ότι με το φινάλε της πρώτης ταινίας με ήρωες τη Χιονάτη – Στιούαρτ, τον Κυνηγό – Χέμσγουορθ και τη βασίλισσα – Θέρον θα υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πεδίο ανοιχτό για τη δημιουργία ενός fanchise.
Θυμίζουμε ότι στην ιστορία θα δούμε τη νεαρή ηρωίδα να δραπετεύει από τα δεσμά της μοχθηρής βασίλισσας και να παίρνει μαθήματα επιβίωσης στο δάσος από τον Κυνηγό, εκπαιδευμένο στον εντοπισμό των κοριτσιών που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την εκδικητική μανία της δεσποτικής βασίλισσας. Το αν θα υπάρχει χώρος για συνέχεια της ιστορίας πιστεύουμε πάντως ότι δε θα φανεί τόσο από τους σεναριακούς ελιγμούς, όσο από τα νούμερα που θα σημειώσει το φιλμ στο box office, δίνοντας σήμα ότι το κοινό θέλει κι άλλο «κυνηγητό» ή - στην αντίθετη περίπτωση - ότι μία Χιονάτη ήταν αρκετή.



ego

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου