Η Max Factor επαναπροσδιορίζει το χρώμα στα χείλη με το νέο Lipfinity Lip Tint. Πρόκειται για ένα καινοτόμο κραγιόν, σε μοναδική συσκευασία, που παραπέμπει σε μαρκαδόρο και που επιτρέπει ακρίβεια και ευκολία στην εφαρμογή. Χάρη στη μοναδική του συσκευασία και σύνθεση μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε όμορφα βαμμένα χείλη με ανάλαφρο ματ χρώμα που δεν αφήνει αποτύπωμα.

Τα νέα Lipfinity Lip Tint της Max Factor σε αντίθεση με τα παραδοσιακά κραγιόν, περιέχουν στη σύνθεσή τους βαφή υδατικής βάσης. Χάρη σε αυτή τη νέα ελαφριά και βασισμένη στο νερό σύνθεση, η βαφή διαχέεται στην εξωτερική στοιβάδα των χειλιών και δεν καλύπτει απλά την επιφάνεια. Έτσι αφήνει τα χείλη χρωματισμένα, με ανάλαφρη αίσθηση και χρώμα που δεν αφήνει αποτύπωμα. Επιπλέον, χάρη στην πρωτοποριακή συσκευασία τους, που μοιάζει με μαρκαδόρο, τα νέα Lipfinity Lip Tint της Max Factor επιτρέπουν το περίγραμμα και το γέμισμα των χειλιών εύκολα και γρήγορα!

Τα Lipfinity Lip Tint της Max Factor διατίθενται σε 6 αποχρώσεις για τολμηρά look αλλά και πιο καθημερινές εμφανίσεις: Pink Princess, Berry Burst, Marshmallow, Royal Plum, Nice ‘n’ Nude και Latte.
newsbeast-gr
newsbeast-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου