ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 475-476-477-478-479 MPROUSKO EPEISODIA
Μπρούσκο Επεισόδιο 475 Mprousko
Ο Ματθαίος αντιμετωπίζει πολύ σκληρά την Αναστασία που έχει πάει στην Κύπρο, προκειμένου να τα βρούνε. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να μεσολαβήσει, αλλά ο Ματθαίος είναι αμετάπειστος, γεγονός που βυθίζει σε απελπισία την Αναστασία, που τώρα έχει καταλάβει το λάθος της. Ο Πάτροκλος σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χρυσάνθη και στη συνέχεια στον Διαμαντή, λέγοντάς του ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση θα τον οδηγήσει εκτός ελέγχου.Ο Σήφης, έξαλλος με τη μεταστροφή της Αναστασίας, θα κατηγορήσει τη Μελίνα για τη διαμεσολάβησή της και θα της μιλήσει πολύ σκληρά. Η Δάφνη έχει πάει στην Κύπρο, προκειμένου να ξεχάσει τον Άρη και να αποφύγει τον πειρασμό, προκαλώντας τρελά γέλια στη Μελίνα και τον Αχιλλέα, που διασκεδάζουν πολύ με την κατάσταση. Η αστυνομία συλλαμβάνει τη Λουκία στα Χανιά, ως συνένοχο του Νικηφόρου. Η Όλγα, απογοητευμένη, μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι του Σήφη.

Mprousko Επεισόδιο 476 Μπρούσκο
Ο Ματθαίος αντιμετωπίζει πολύ σκληρά την Αναστασία που έχει πάει στην Κύπρο, προκειμένου να τα βρούνε. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να μεσολαβήσει, αλλά ο Ματθαίος είναι αμετάπειστος, γεγονός που βυθίζει σε απελπισία την Αναστασία, που τώρα έχει καταλάβει το λάθος της. Ο Πάτροκλος σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χρυσάνθη και στη συνέχεια στον Διαμαντή, λέγοντάς του ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση θα τον οδηγήσει εκτός ελέγχου. Ο Σήφης, έξαλλος με τη μεταστροφή της Αναστασίας, θα κατηγορήσει τη Μελίνα για τη διαμεσολάβησή της και θα της μιλήσει πολύ σκληρά. Η Δάφνη έχει πάει στην Κύπρο, προκειμένου να ξεχάσει τον Άρη και να αποφύγει τον πειρασμό, προκαλώντας τρελά γέλια στη Μελίνα και τον Αχιλλέα, που διασκεδάζουν πολύ με την κατάσταση. Η αστυνομία συλλαμβάνει τη Λουκία στα Χανιά, ως συνένοχο του Νικηφόρου. Η Όλγα, απογοητευμένη, μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι του Σήφη.

Mprousko Επεισόδιο 477 Μπρούσκο
Παρεξηγημένη απ' τη συμπεριφορά της Στεφανίας, η Όλγα μαζεύει τα πράγματά της κι επιστρέφει σπίτι της, ενώ κάποιες κουβέντες της ενοχλούν τον Σήφη. Ο Νεκτάριος, μιλάει σκληρά του Διαμαντή, όταν μαθαίνει απ' τον Πάτροκλο ότι μητέρα τους είναι η Χρυσάνθη καθώς και τις συνθήκες κάτω απ' τις οποίες έμεινε έγκυος. Παράλληλα, ο Διαμαντής, δίνει την δική του ερμηνεία στην Άννα, παίρνοντάς την με το μέρος του, ενώ η Χρυσάνθη λέει όλη την αλήθεια στο Μάρκο. Μετανιωμένη η Αναστασία, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει τον Ματθαίο. Η Βασιλική κάνει τον Μηνά να ζηλέψει κι επιτέλους και να την προσέξει. Η Δάφνη τσακώνεται με τον Μάρκο, όταν την πιέζει να επιστρέψει άμεσα στα Χανιά. Αντίθετα η Μελίνα, απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του Αχιλλέα και το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Ο Μανωλιός εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Κίκης τριγυρνάει και πάλι στα Χανιά. Ο Παύλος στηρίζει την Λουκία στην δύσκολη περιπέτεια που περνάει, ενώ στο μεταξύ ο Σήφης, βρίσκεται ένα βήμα στο να ξεσκεπάσει την συμμετοχή του Πάτροκλου στην απαγωγή της Μελίνας.

Mprousko Επεισόδιο 478 Μπρούσκο
Νεκτάριος απορρίπτει με πολύ έντονο τρόπο τη Χρυσάνθη, χωρίς καν να δεχτεί να την ακούσει. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αναστασία και προχωράει ακάθεκτος προς το διαζύγιο, ενώ η Αναστασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πλησιάσει. Η Λουκία ορκίζεται στον Παύλο πως δεν έχει καμία ανάμιξη στις παράνομες πράξεις του Νικηφόρου, αλλά θα πρέπει να βρει μια εξήγηση για τις ηχογραφημένες συνομιλίες που την εκθέτουν. Η Βασιλική εξακολουθεί να κάνει καψώνια στον Μηνά, ώσπου την ανακαλύπτει.. Ο Άρης βρίσκεται στην Κύπρο και βάζει σε μεγάλο πειρασμό της Δάφνη, όταν της ζητάει να βγουν ραντεβού. Ο Πάτροκλος εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός ελέγχου και επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες όλων αποφασίζει να προχωρήσει στην τελική αυτοκαταστροφική πράξη.

Mprousko Επεισόδιο 479 Μπρούσκο
Η απόπειρα αυτοκτονίας του Πάτροκλου, γεμίζει ενοχές την Χρυσάνθη που θεωρεί τον εαυτό της αιτία του κακού, ενώ η Άννα φτάνοντας στο νοσοκομείο αντιμετωπίζει μία ακόμη δυσάρεστη κατάσταση. Παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες της Μελίνας και του Αχιλλέα να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο Ματθαίος ανυποχώρητος ζητάει διαζύγιο απ' την Αναστασία. Ο Παύλος ενοχλείται από μια τυχαία ανακάλυψη που κάνει για την Λουκία. Η Δάφνη κρατιέται με νύχια και δόντια για να μη πέσει στην αγκαλιά του γοητευτικού Άρη. Την ίδια στιγμή στα Χανιά, ο Μάρκος ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στη Κωνσταντίνα. Οι γκάφες του Μανωλιού εξοργίζουν τον Σήφη, αλλά κι η στάση του Μηνά γίνεται αφορμή για ένα νέο ξέσπασμα της Βασιλικής.. Κι ενώ ο Διαμαντής επιχειρεί μια νέα ίντριγκα βάζοντας στο κόλπο την φίλη της Χέλγκα, Άννα, στο σπίτι του Σήφη φτάνει υπό άκρα μυστικότητα η καλεσμένη του.. από την Κύπρο, που θα είναι μεγάλη έκπληξη για όλους…

Mprousko epeisodia 480-481-482-483-484-485

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου