ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ 0-5 ΒΙΝΤΕΟ LARISA AEK 0-5
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από την «AEL FC Arena» επικρατώντας της Λάρισας 5-0 κι εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλό της.

Μόλις στο 1' ο Λαμπρόπουλος δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση, αλλά αστόχησε, όπως συνέβη στο 8' με τον Πάτο και στο 9' με τον Κουτσιανικούλη. Στο 12' ο Κορδέρο πάσαρε στον Πλατέλλα, αυτός πάτησε περιοχή και σούταρε, όμως ο Πατσογεώργος μπλόκαρε τη μπάλα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 17', όταν ο Μπακάκης σέντραρε από δεξιά κι ο Τζεμπούρ με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 20', ωστόσο, λίγο έλειψε να γίνει το 1-1, όταν ο Πάτο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ανέστη, έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Στο 25' ο Μπουονανότε σέντραρε από δεξιά, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πατσογεώργου, ενώ στο 26' ήταν η σειρά του Τζανετόπουλου να αστοχήσει από καλή θέση. Ο νεαρός αμυντικός μέσος της ΑΕΚ ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 30', όταν ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ, ο Βάργκας δεν μπόρεσε να σουτάρει, όμως το σουτ του Τζανετόπουλου ήταν άστοχο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ για να φτάσει στην επίτευξη δεύτερου τέρματος χάθηκε στο 35'. Ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ, ο Σοϊλέδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Πατσογεώργου, έφτασε στον Βάργκας, όμως κι αυτός από κοντά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 41', όμως, ήρθε το δεύτερο γκολ για την «Ένωση» όταν ο Μπουονανότε ελίχθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πατσογεώργου. Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, ωστόσο, αντέδρασε εντυπωσιακά δύο λεπτά αργότερα (43'), όταν από σέντρα του Μπουονανότε ο Τζεμπούρ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Πατσογεώργος απέκρουσε.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους η ΑΕΚ απέιλησε, όταν στο 48' ο Σιμόες έβγαλε έξοχη κάθετη πάσα στον Βάργκας, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Πατσογεώργο, όμως ο τερματοφύλακας της Λάρισας αντέδρασε σωστά κι απομάκρυνε τη μπάλα.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όμως, είχε… πολλά κέφια και στο 54' αφού πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου, πέρασε και τον Χάμο, έκανε το σουτ κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Πατσογεώργου για το 0-3. Το 0-4 διαμορφώθηκε στο 88' από τον Βάργκας, ενώ στο 89' ο Μάνταλος «κρέμασε» τον Πατσογεώργο, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 17' Τζεμπούρ, 41', 54' Μπουονανότε, 88' Βάργκας, 89' Μάνταλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 51' Λαμπρόπουλος -

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΔΟΚΑΡΙΑ: 35' Σοϊλέδης, 35' Βάργκας

ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: -

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Πατσογιώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Λαμπρόπουλος (62' Ναγιάρ), Ροβίθης, Πάτο, Κουτσιανικούλης (62' Μπόγιοβιτς), Καμπλιώνης (66' Μασούρας)

ΑΕΚ (Πογιέτ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες (58' Φαγέ), Κορδέρο, Βάργκας, Πλατέλλας (72' Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε (76' Μάνταλος), Τζεμπούρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου